2777
2789
عنوان

کیا ناخواسته باردار شدن بیاین تعریف کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 62 پست

چرا اخه یکی با قرص وجلوگیریو  ... باردار میشه و ماهایی ک حداقل یکساله اقدامیم نمیشه😓

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

من یک سال و نیم اقدام بودم دیدم نمیشه دیگه بیخیال شده بودم قبلشم یه سقط داشتم

دو ماه بعدش پریودم عقب افتاد 

همینجوری یه بی بی چک گذاشتم هاله داشت شوک زده فقط بهش نگاه میکردم،واینجوری شد که روز اول فروردین من عیدی مو از خدا گرفتم😁،شوهرمم زیاد امید نداشت می‌گفت اینم میوفته 

امضامم بخاطر بچمه🤭

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهم سالهاست روشمونه طبیعی و کاندوم همزمان ولی نمی‌دونم چجوریشد اصن شکم ب حاملگی نرفت عقب افتاد شوک ...

واااااا از اول کاندوم استفاده کردین؟ پیشابی چیزی نخورده بود؟ پشمام 😐😂 فوبیای حاملگی گرفتم

واااااا از اول کاندوم استفاده کردین؟ پیشابی چیزی نخورده بود؟ پشمام 😐😂 فوبیای حاملگی گرفتم

ن ازاول استفاده کردیم ازاول قسمت بود هرچند کرونا گرفتم اون بچه سقط شد طفلک البته اگ نمیشد خودم جونمو ازدست میدادم بارگیری ریه20درصد برگشت خودمم معجزه بود

من مامانم سر بچه سومش ناخاسته حامله شد اینقد حالش بد بود بچه نمیخواست اون موقعه هم برادرم ۱ سالش بود همش با خودش میگف الان نمیتونم به پسرم برسم ولی خب هرطوری بود سقطش کرد ولی من هنوز که هنوزه میگم کاش بچه رو نگه میداشتت چون به شدت دوس داشتم ی خواهر داشته باشم و هنوزم میگم مامان نمیشع ی دختر بیاری و اون میبندمم به باد فوششش😪😂

کاربریم فعلا دسته دخترمه
ن ازاول استفاده کردیم ازاول قسمت بود هرچند کرونا گرفتم اون بچه سقط شد طفلک البته اگ نمیشد خودم جونمو ...

آدم چه چیزا که نمیشنوه. من تا ۶ ۷ سال بچه نمیخوام. حامله هم بشم مجبورم سقط کنم 

تا حالا که اتفاقی نیوفتاده ولی شما گفتی با طبیعی و کاندوم باردار شدم منم ترسیدم

آدم چه چیزا که نمیشنوه. من تا ۶ ۷ سال بچه نمیخوام. حامله هم بشم مجبورم سقط کنم تا حالا که اتفاقی نیو ...

اگه بچه نمیخوای جلوگیری سفت و سخت بکن چون سقط هم خطرناکه و هم گناه داره

ناخواسته ، کلمه صحیحی نیست خداخواسته صحیح ترهپسر دوم من هم خداخواسته بودهمیشه سر دومی دودل بودیم ، ن ...

اخه ی عزیزم چه خوب خدا واست حفظش کنه میشه واسه منم دعا کنی این ماه باردار باشم؟

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

نه شرایطش رو نداشتمفقط از بی احتیاطی خودم پشیمونم

اخه ی عزیزم

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...🌱👼🏻♡خدا با تمام وجودم دلم میخواد مامان بشم😔خدایا خودت دیدی چقد شکستم چقد نابود شدم💔😭کی میخوای جاشو سبز کنی؟؟؟؟؟خدایا توروخدااااااااااا🥺😩میشه برام دعا کنید مامان بشم؟🥺

منم دلم میخواد یکی دیگه بیارم ازحرف مردم میترسم

چرا عزیزم؟

بدترین ظلم و در حق خودتو زندگیت میکنه که به حرف مردم توجه میکنی؟

وقتی باردار شدم رفتم ازمایش دادم شوهرم حواب رو گرفت کلی جیغ و داد و گریه چون من نمیخواستم ولی اون می ...

اخه ی عزیزمممم خوب معلومه خوشحال میشه،نتیجه گرفته بود 😂

من تنبلی شدید داشتم و دکتر گفت باردار نمیشی و 6 ماه مداوم خونریزی داشتم و دارو هم نداد. یبار سهل انگ ...

واقعا اخه ی عزیزم چی بگم والا چرا شوهرت اونجوری بهت گفت؟الان چیکارکردی؟