2777
2789
عنوان

چرا مردها انقدر لجباز و یک رای و بی درک هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 22 پست

از سختگیری زیاد پدره خودمو در اوردم

غذای جدا، همه چیز طبق ویتامین و .... بسیار گیر بودم رو هرررر چیزی

سره یه شکلات دعوا راه مینداختم که چرا دادین؟!

انقدر گیر دادم به همه، همه فراری شدن

تنها شدیم

خودم عصبی و خسته 

بچم تنها

مدام دعوا با همسرم

الان دیگه مثل قبل نیستم، اینهمه بچه آدم نیستن؟یا پدر مادراشون دوسشون ندارن مگه؟دیگه حساس نیستم

میزارم شاد باشن هم همسرم و بچم هم خودم با راحت گرفتن

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌
میدونی اخه من تنها دارم بچه رو بزرگ میکنم پدرش فقط واسه این واکسناش باهامون بود . کلا نیست تو خونه . ...

بخاطر سختگیریات فرار نمیکنه؟

به نظرم چارش لجبازی نیست

یه تایمی بچه رو بده مادرت دو ساعت برید پارکی کافه ای جایی دوتایی حرف بزنید

تو مشکلاتتو بگو حرفای همسرتم بشنو

سعی کن جبهه نگیری اونم درک کنی، حرفاتم با طعنه و دعوا نگو

بگو الان پدر مادریم مسئولیم، تو کمکم نکنی من تنها نمیتونم، اون بچه همه کس و کارش امیدش من و توییم

دوتا هندونه بده بغلش

تفریحاتو بیشتر کن، محیط خونه رو شاد کن بزار دلگرم شه فرار نکنه

مخاطبم استارتره، خودتو نخود آش نکن،نظره خودتو بده و تو نظره بقیه فضولی نکن! ریپلای نکن چون ارزشی واسه فضولا قائل نیستم و جوابتو نمی‌دم بدون آدم حسابت نکردم😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از سختگیری زیاد پدره خودمو در اوردمغذای جدا، همه چیز طبق ویتامین و .... بسیار گیر بودم رو هرررر چیزی ...

میدونم چی میگی .ولی میدونی مثلا بچم یه ماهه بود یه لحظه رفتم دستمو بشورم دیدم پدرشوهرم نون بربری گذاشت دهن بچه دوییدم گرفتم .... تو ۴ ماهگی میخواست بال کبابی ب بچه بده . مادرشوهرم دستشو میکنه تو دماغش بعد میکنه تو دهن یچه دستشو گاز بگیره . یا زمستون ک.ون بچه رو اب میزد میگرفت تو باد .....ببین واقعا دور و بریام گاون

براش وقت بزار

همه وقتتو نزار واسه بچه

زندگیتو گرم نگه دار، نزار بفهمه همه چیت بچه ست و اون بود و نبودش دیگه برات مهم نیست

برنامه بچین برید تفریح سه تایی، بعضی وقتا حتی بچه رو بسپار خانواده دوتایی خلوت کنید

بچه نیاد که نباید زندگی تعطیل شه

چارش سخت نگرفتن

آی بگی سرده گرمه شبه روزه الان نریم بچه اذیت میکنه، گریه میکنه

دوتایی از پس همه چی بر میاین

فقط سخت نگیر و ارامشتو حفظ کن، این ارامش به همسر و بچتم انتقال میدی مطمئن باش

میدونم چی میگی .ولی میدونی مثلا بچم یه ماهه بود یه لحظه رفتم دستمو بشورم دیدم پدرشوهرم نون بربری گذا ...

به خدا قسم همه همینجورن

دورووریای منم هستن

قدیمین دیگه، همینجوریم مارو بزرگ کردن

میبینی که سرومورو گنده ایم هیچیمونم نشده

بابای خودم به بچم اب میداد دکار گفته بود تا شش ماه اب نباید بدی، مادرم پیاز داغ یا هر غذایی بود داشت انگشت میزد میکرد دهن بچه و.....من اونموقع همش داشتم بحث میکردم باهاشون که حالیشون کنم کارشون غلطه، اخرم از پسشون برنمیومدم ازشون فاصله میگرفتم، اخر دیدم خودمم دست تنها عصبی خسته

ادم مجبوره از بقیه کمک بخواد

اون کارای اونا اونموقع برای من فاجعه به نظر میومد و فکر میکردم بچمو میکشن!

الان بچم چهار سالشه هیچیشم نشده،دیوار راستم بالا میره

حالا من ادم منظم، وسواسی، همه چی باید اصولی باشه!!!!

بچمم هم رفلاکس داشت هم آلرژی،

گذشت...

زیاد سخت نگیر به خدا هیچی نمیشه

بربری گذاشت یا ... عصبی نشو بگو بابا جون دندون نداره که بچه با خنده، نونو بگیر بزار کنار

دیگه حرص نخور و سخت نگیر

اونام نوه شونه دوسش دارن مطمئن باش، ولی فکراشون قدیمیه، با ما فرق میکنه

اونا به ما میگن سوسول!

دوست خودم بچش کولیک داشت

مادرشوهرش به بچه یه ماهه کره داده بود!

دور از چشم دوستم

اونم عین ما 

یعنی من کسیو ندیدم از این داستانا نداشته باشه

فقطم چارش سخت نگرفتنه و حرص نخوردن و دعوا درست نکردن

بچه رو بده شوهرت بزار نگه داره

بالاخره یاد میگیره همه چیشو

ولی ازش بگیری هی بگی نمیتوتی اون بی عرضه میشه تو بچه داری

و خیلی برای تو بد میشه

چون همیشه گردن خودت و از کل زندگیت میوفتی

یه ارایشگاه نتونی بری

دوست خودم بچش کولیک داشتمادرشوهرش به بچه یه ماهه کره داده بود!دور از چشم دوستماونم عین ما یعنی من کس ...

ممنون عزیزم ازینکه وقت گذاشتی برام

باشه منم سعی میکنم کارایی ک میگی رو انجام. بدم♥️

ممنون عزیزم ازینکه وقت گذاشتی برامباشه منم سعی میکنم کارایی ک میگی رو انجام. بدم♥️

خواهش میکنم

امیدوارم زندگیت عالی بشه