2777
2789

سلام بچه امم تروئید داره لب مرز آزمایش اولی 5بود آزمایش دومی بازم پنج آزمایش سومی5.98 آزمایش چهارمی که یک ماه و نیم پیش دادم5.86که دکتر گفت نیازی به قرص نداری که براش بنویسم الان بعد از یک ماه و نیم رفتم برای دکتر قرص تروئید برام نوشت نه آزمایشی گرفت نه هیچی؟؟

بنظرتون چکار کنم

آبرو بچه سه ماهه ی پاک رو داخل سایت میبری برا چی؟!

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه تیروئید داشتن بی آبروییه ؟

نه

تو تاپیکی، اندام تناسلی بچه روگذاشتن و پرسید ک ببینین چسبندگی داره؟

خب تو چنین سایتی چنین کاری درست نیست..کاربرا تاپیک رو ترکوندن

تیروییدش ان شاءالله خوب بشه

باید مرتب تا دو یا سه سالگی پیگیری کنن

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه
همون برو منتظر فرج باش یک فرجی در مغزت ایجاد شد شاید اولا تیروئید بی آبرویش برا چیهدوما کسی میشناسه ...

تاپیکش ترکیده بود بهمین خاطر تو این تاپیک براش نوشتم

اندام تناسلی بچه ش رو گذاشته بود داخل تاپیک و پرسیده بود ک ببینین مگه چسبندگی داره

بعد تاپیکش ترکید