2777
2789

کلش ۱۱

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو هر بارداری ۱۰ کیلو 

سه تا ده کیلو موند روم کم هم نشد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

چهار ماه رویادم نیست 

ولی اوایل خیلی اضافه نمیشه ممکنه کم هم بشه 

من کل بارداری ۱۲ کیلو اضافه کرده بودم 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ترازو میگه ۱۲کیلو ولی اصلا معلوم نیستم خودم شاخ در اوردم

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

سر بچه اولم تا هفته ۲۵ من ۶ کیلو کم کردم (به دلایلی ک کرونا گرفتم و...)

الانم هفته ۱۶ هستم حدودا ۵ یا ۶ کیلو اضافه کردم دکتر گفت هفته ۴۰۰ گرم میتونم اضافه وزن بگیرم

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗

کلا ۱۵ کیلو 

سه ماه اول ۱۰کیلو 

بعدش رزیم گرفتم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
تا پایان ۷ ماهگی هیچی اضافه نکردمتوی ۸ و ۹ ماهگی کلا ۶ کیلو اضافه کردم

عزیزم وزن بچتون قدر شد؟ منم الان ماه هفتم تا الان فقط دو کیلو اضافه شدم فردا برا وزنم باید برم اصلا استعداد ندارم همیشه همین بودم لاغر🥴

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40