2777
2789
یکی تو فامیل ما هست خودشو خیلی با سیاست میدونه ولی کلا بی ارزشه تو فامیل چون آدم باید ذاتش خوب باشه ...

دقیقا همینه عزیزم باطن مهمه👌🏻

💚 خدایا شکرت 💚 خدایا شکرت 💚خدایا شکرت 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثاا چی کار میکنه

مثلا تو روی مادرشوهر میگه میمیرم برات وکلی قربون صدقه اش میره ولی پشت سرش حرف میزنه میگه من اصلا اونا رو فامیل خودم نمیدونم ..حرفه میره به گوش مادرشوهرش میرسه وقربون صدقه های عروس همراه با سیاستش میره سطل آشغالی

شوهرم اصرار می‌کرد بریم پارک با خانواده اش....منم گفتم نمیرم خودت بروووووو سرم درد میکنه

تااینکه دختر دایی هاش زنگ زدن بهم چرا نمیای منم که با اونا جورم...به شوهرم نمیتونستم بگم بیا پشیمونم صدالبته اونم نمیومد

زنگ زدم پسرمو (۴سالشه)بهونه کردم با حالت کلافگی و انزجار گفتم بچه گریه میکنه میگه بریم 

مثل جت اومد دنبالم 

مثلا تو روی مادرشوهر میگه میمیرم برات وکلی قربون صدقه اش میره ولی پشت سرش حرف میزنه میگه من اصلا اون ...

این درست نیست

دورویی هست

تازه ازدواج کرده؟

ببین یه جیز رو بگم بهت اگر این خانم عروس شماست و شما خواهر شوهری 

نزار کسی بدشون بگ

سعی داره دیگرانو خراب کنه تا خودشو بهتر نشون بده ...ولی همه همدیگه رو میشناسن میدونن کی خوبه کی بده

مثلا چه کارایی 

اگ. حوصله دا ی 

خواهر شور و جاروهای چه رابطه ای دارن باهاش

سعی داره دیگرانو خراب کنه تا خودشو بهتر نشون بده ...ولی همه همدیگه رو میشناسن میدونن کی خوبه کی بده

ولی بنظرم ساده هست که بعد از ۱۵ سال هنوز دنبال قربون صدقه قه الکی مادرشوهر هست

مثلا چه کارایی اگ. حوصله دا ی خواهر شور و جاروهای چه رابطه ای دارن باهاش

خواهر شوهر ها کلا متنفرن ازش ولی به روش نمیارن چون به خاطر برادرشون براش احترام قائل هستن..جاری ها یکیش عین خودشه میرن جیک تو جیک غیبت میکنن....با جاری بزرگه مشکل دارن کلا حرف نمیزنن..جاری کوچیکه هم که دورویی اینو میدونه اصلا اصلا پیشش حرف خصوصی نمیزنه فقط سلام واحوال پرسی