2777
2789
عنوان

چند وقته پیش رفته بودم شیرخارگاه پیش بچها دلم خیلیی گرفت🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 31 پست
نه شرایط خاصی نداره میشه گاهی بهشون سر زد و براشون کادو برد

شیرینی هم میذارن ببری یا فقط باید لباس و وسیله ببری؟؟؟؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب مثلا نمیشه ک برل چندتا کادو برد برا چندتا نبرد مثلا شما میری چی میبری؟

من گاهی اسباب بازی میگیرم خوراکی میگیرم گاهی اوقات لباس میگیرم براشون 

راستش از وقتی ازدواج کردم و بهشون سر میزدم خیلیی ب دلم نشستن بعد ار سقطم هم انگار محبتایی ک دلم میخاس ب بچم بکنم و میرم گاهی پیش اون فسقلی ها و باهاشون صحبت میکنم و بازی میکنم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایطش که همشو دارم حتی۱۳ ساله نازایی دارم فقط خیلی میترسم خیییییییییییییییلی😔 میترسم ازپسش برنیام ...

نترس عزیزم اون بچها فقط محبت خالصانه پدر و مادر میخان بهشون محبت کنین همین بعنوان بچت ببین میبینی چق ب دلت میشینن

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
شیرینی هم میذارن ببری یا فقط باید لباس و وسیله ببری؟؟؟؟

حقیقتا تاحالا شیرینی نبردم اما از مربی یا سرپرست اونجا بپرس احتمال زیاد میذارن ببری 

نترس عزیزم اون بچها فقط محبت خالصانه پدر و مادر میخان بهشون محبت کنین همین بعنوان بچت ببین میبینی چق ...

نمیدونم اخه همین الان تویه تاپیک بودم میگفت بیشتر این بچها دوقطبی و عصبین و ژن و خوی وحشی گری و خیانت و اعتیاد دارن☹️ ادم میترسه بخدا ....میترسم بشه بلای جونم ...بااینکه عاشقانه بچهارو دوس دارم میترسم دشمن شادم کنه همه با اوردنش مخالفن میترسم بعدا سرکوفت بزنن😔

نمیدونم اخه همین الان تویه تاپیک بودم میگفت بیشتر این بچها دوقطبی و عصبین و ژن و خوی وحشی گری و خیان ...

عزیزم اینحرفا چیه اون بچها معصوم تر از این حرفان یمدت با یکیشون ک بیشتر ب دلت نشست رفت و آمد کن بشناسش اخلاقشو ببین ببین میتونی کنار بیای باهاش بعد برای سرپرستیش درخاست بده بعدم همچیز ب ژنشون نیست ب نوع تربیت هم هست 

عزیزم اینحرفا چیه اون بچها معصوم تر از این حرفان یمدت با یکیشون ک بیشتر ب دلت نشست رفت و آمد کن بشنا ...

حتما میرم تو این هفته میبینمشون ...چطوری بفهمم کجان ؟ بزنم توگوگل شیرخوارگاه و برم اونجا؟؟؟؟

حتما میرم تو این هفته میبینمشون ...چطوری بفهمم کجان ؟ بزنم توگوگل شیرخوارگاه و برم اونجا؟؟؟؟

ببین شیرخارگاه شهرتون کجاست اره بزن گوگل ببین شیرخارگاه شهرتون کجاست و برو ببینشون 🥲🥲

نمیدونم اخه همین الان تویه تاپیک بودم میگفت بیشتر این بچها دوقطبی و عصبین و ژن و خوی وحشی گری و خیان ...

چه سمیه آخه؟

نوزاد بیار

ژن🙃

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

ببین شیرخارگاه شهرتون کجاست اره بزن گوگل ببین شیرخارگاه شهرتون کجاست و برو ببینشون 🥲🥲

ممنون عزیزم 🌹 توروخدا اونجا رفتی برای همه بی بچها و همچنین بی کس ها خیلی دعاکن😔

ممنون عزیزم 🌹 توروخدا اونجا رفتی برای همه بی بچها و همچنین بی کس ها خیلی دعاکن😔

خیلیی دعا میکنم عزیزمم امیدوارم شما هم دلت شاد بشه و ب حاجتت برسیی😘🥲

چه سمیه آخه؟نوزاد بیارژن🙃

والا بخدا تو دل ادم را خالی میکنن ....اخه مسئول بهزیستی بود میگفت ۹۰درصدشون عصبی و دوقطبین و ب جوونی که محل را ترک میکنن رومیارن ب مواد و ساقی شدن😑 حقیقتا میترسم و ایناهم انگار فقط کارشون دادن انرژی منفی به منه...

والا بخدا تو دل ادم را خالی میکنن ....اخه مسئول بهزیستی بود میگفت ۹۰درصدشون عصبی و دوقطبین و ب جوونی ...

منظورش بزرگا بوده

نوزاد بیار خب

تا یه سال اینا

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

هرچند اونم باور ندارم مسیوله الکی گفته

هرچند اونم باور ندارم مسیوله الکی گفته

الهی که الکی گفته باشه و همشون سلامت و شاد و عاقبت بخیر بشن ...