2777
2789

ی جروی نقدتون کنه ک شمااصلاذتوقع نداشته باشید یعنی واقعا ب ناحق باشه حرفاش چجوری اروم‌میشید چیکار میکنید ک‌فراموش کنید ک دلتون صاف بشه 

من و‌همسرم از همدیگ دور بودیم و‌حرفایی زد تو‌بحثمونذک‌ثاقعا نتونستم بعند چندروز هضم کنم قهر نیستم باهاش حرف میزنیم ولی فقط در حد خبر بچه هارو بگیره و منم درحد کاری داشتم زنگ بزنم الان توراه داره میاد یه حس افتضاحی دارم ی دل اشوبیم ک سخته برام هضم کردن حرفاش و‌نمیتونم بعد چندروز عادی برخورد کنم ولی باز من دوست ندارم ناراحتش کنم و‌ضدحالی باشم براش و‌دوست ندارم نارحتیم و نشون بدم خیلی سخته کلا  ن میتونم درست برخورد کنم مثل همیشه نه میتونم قهرباشم و اینکه مطمئنن بخوام بهش بگم‌از حرفاش ناراحتم میشناسمش ک‌بهش بر میخوره و ناراحت میشه  و اوضاع خراب میشه 

من هیچوقت نتونستم دلش و‌بشکنم ولی اون ب راحتی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

جمله معروفه:

ما ادم معمولیا نه تنها نبایدکسی رو ناراحت کنیم،بلکه نباید از کسی ناراحت هم بشیم،چون بهشون برمیخوره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

يكبار بدجور دلم شكست 

با اينكه ازم دلنازكي نيستم حرف همسرمم اونقدا بد نبود مشهد بوديم تو دوران عقد رفتم حرم فقط گريه كردم 

متاسفانه يه اتفاق بد واسش افتاد كه تا سه سال ميگفت عجب غلطي كردم من خودمم از اينكه گلشو به اقا كرده بودم پشيمون بودم و با هزار رازو نياز درست شد 

خب حق داري 

بنويس رو كاغذ پاره كن 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

خب دیگه لطف زیادی میشه وظیفه 

تو داغون بشی خورد بشی ولی اون از گل نازک‌تر بهش نگی 

خدایی اون تقصیر نداره مقصر شمایی که اجازه این رفتار بهش دادی

خو ناراحت میشه به جهنم 

بچه هات هم میخوای مثل خودت تو سری خور در بیاری آخه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
جمله معروفه:ما ادم معمولیا نه تنها نبایدکسی رو ناراحت کنیم،بلکه نباید از کسی ناراحت هم بشیم،چون بهشو ...

بخدا ک

خیلی دلم ب خودم‌میسوزه همیشه زندگیم تنها بودم بدون کمک و‌حمایت کسی خودم‌بودم‌و خودم با کلی عذاب مخضوصا بعد از دست دادن جان و‌دلم بابام😭شکننده تر شدم و کسی نیست یکم درکم کنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
مردها تو اعصبانیتش خیلی بی خود میشن، به دل نگیردیگه تو قراره باهاش زندگی کنی اوقات خودت رو تلخ نکن

من‌همون‌لحظه‌ذتموم‌پیاماش‌حذف کردم ولی اشتباه کردم باید هی میخوندم ببینم نظرش همیشه ب من اینه 

بنظرم ادما تو‌عصبانیتذحرفای دلشون میزنن

خب دیگه لطف زیادی میشه وظیفه تو داغون بشی خورد بشی ولی اون از گل نازک‌تر بهش نگی خدایی اون تقصیر ندا ...

ببین دوروزه اومده و‌دوبارع میخواد برگرده و‌همراهش کسی اومده براهمین اصلا نیمخوام‌ جلوی مهمونش دعوامون بشه و درست نیست مجبور ب سکوتم‌ من ک ب روش میارم و‌نمیذارم تو دلم‌بمونه وگرنه دق میکنم ولی باید ی مدت از این قضیه بگذره و تنها باشیم‌خونمون 

بخدا کخیلی دلم ب خودم‌میسوزه همیشه زندگیم تنها بودم بدون کمک و‌حمایت کسی خودم‌بودم‌و خودم با کلی عذا ...

خدا رحمتشون کنه

خدا بهترینارو برات رقم بزنه

منم همیشه اینقد خودم رو پا خودم وایسادم شوهرم اصلا فک میکنه من رباتم هسچ بهم نمیرسه حتی مریض باشمم باید خودم باشم و خودم

اونوخ اون غول بیابونی سر کوچکترین درد و چیزی عین بچه دوساله دنبال توجه منه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
يكبار بدجور دلم شكست با اينكه ازم دلنازكي نيستم حرف همسرمم اونقدا بد نبود مشهد بوديم تو دوران عقد رف ...

کاش میشد همسرمنم متوجه حرفای اشتباهش بشه 

خدایا ن‌خیلیییی سادم بخدا با ی عذرخواهی ک‌بدونم متوجه اشتباهش هست دنیارو‌انکار بهم دادن و‌حالم‌خوب‌میشه 

نمیخوام‌اصلا چیزی بشه ک اذیت بشه فقط میخوام‌بگه‌حرفای خوبی بهت نزدم همین ب خدا

خدا رحمتشون کنهخدا بهترینارو برات رقم بزنهمنم همیشه اینقد خودم رو پا خودم وایسادم شوهرم اصلا فک میکن ...

ممنونم

دقیقا بخدا

ببین دوروزه اومده و‌دوبارع میخواد برگرده و‌همراهش کسی اومده براهمین اصلا نیمخوام‌ جلوی مهمونش دعوامو ...

نمی‌گم جلو مهمون چیزی بگو 

کلا کاری کن بفهمه هر چی به زبونش میاد نگه 

یکی دوبار ببینه برات مهم نیست بهش برخورده و ناراحت شده میشینه سر جاش 

والا

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!