2777
2789

چقد كشيد خوب شيد

علائم چي داشتيد

مال من ٢٨در ٨ بود هشت هفته

الان ٩ هفتم هفته بعد سونو دارم دعا كنيد كوچيك شده باشه😔

من دارم استراحت مطلق ميگذرونم دارم ديوونه ميشم خيلي مزخرفه🥺🥺يك هفتس تازه افسرده شدم

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

من بدبخت از اول مشکل داشتم هماتوم داشتم فشار شریان رحمی بعدش گفتن داری حالام میگن طول سرویکس کوتاهه خیلی،همش باید استراحت کنم یک بچه ۴ ساله دارم و شوهرمم یک شهر دیگس. ببین هماتوم چیز خاصی نیست ان شاءالله درست میشه

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دارم ولی۷×۲الان خیلی دل درددارم لکه بینی دارم.شمام اینجوری؟

با اين سايز كوچيك چرا لكه بيني داري؟ چند هفتته؟

من هيچي علائم ندارم تو سونو تشخيص دادن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بدبخت از اول مشکل داشتم هماتوم داشتم فشار شریان رحمی بعدش گفتن داری حالام میگن طول سرویکس کوتاهه ...

الهي ميدونم خيلي سخته

بچتو نميتوني بفرستي خونه ماذر بزرگي جايي

هماتومت رفع شد؟

انشالله صحيح و سلامت زايمان كني

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۹هفتهنمیدونم خودمم خیلی نگرانم

عزيزم سايزشو اشتباه ميگي

به سانت يا به ميلي متر؟

نگران نباش هرچي صلاحه

دوست منم با خونريزي و لك هماتومشو دفع كرد اكثرا دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيزم سايزشو اشتباه ميگيبه سانت يا به ميلي متر؟نگران نباش هرچي صلاحهدوست منم با خونريزي و لك هماتومش ...

نه درسته ضخامت۲میلی وطول۷میلی اولش علائم نداشتم الان دوروزه لکه بینی ودرددارم مث پریودی

نه درسته ضخامت۲میلی وطول۷میلی اولش علائم نداشتم الان دوروزه لکه بینی ودرددارم مث پریودی

خيلي كوچيكه خيلي خيلي كوچيكه اگه اينطوريه

استراحت داري؟از چند هفته لك داري؟

شياف استفادع ميكني؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خيلي كوچيكه خيلي خيلي كوچيكه اگه اينطوريهاستراحت داري؟از چند هفته لك داري؟شياف استفادع ميكني؟

تواین هفته گذشته دوروزلک دیدم بعددوروزقطع شددوباره الان دارم.

استراحتم نسبی دارم

شیاف وآمپول پروژسترون هرکدوم روزی۲تا

عزيزم سايزشو اشتباه ميگيبه سانت يا به ميلي متر؟نگران نباش هرچي صلاحهدوست منم با خونريزي و لك هماتومش ...

من خونریزی و لک نداشتم خودش جذب میشه هماتوم اصلا چیز مهمی نیست ولی باید استراحت کنی حتما نزدیکی نکن توالت فرنگی بری پله نری دولا راستم نشی

خوشبختی این نیس که هرچی دوست داری داشته باشی،خوشبختی یعنی هرچی که داری دوست داشته باشی.خدایا بخاطر هرآنچه از فضلت به من بخشیدی و هرآنچه صلاح ندانستی و نبخشیدی تورا شاکرم.
من خونریزی و لک نداشتم خودش جذب میشه هماتوم اصلا چیز مهمی نیست ولی باید استراحت کنی حتما نزدیکی نکن ...

چقد طول كشيد؟چند سانت بود عزيزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40