2777
2789

طرز تهیشو بهم بگید که خوشمزه هم باشه

تا حالا درست نکردم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بادمجون تو فر سرخ میکنم یا خیلی کم روغن 

بعد میریزم تو غذا ساز پوره میکنم 

بهش پیاز داغ زردچوبه و نمک و فلفل و گردو خرد شده و سیر داغ میزنم   کم اب میریزم میزارم جا بیافته    بعد با کشک و ... تزئین میکنم   میتونی کشک بریزی با مواد بالا ما دوست نداریم اونجوری 

بادمجونارو سرخ کن بعد کاملا با گوشتکوب لهشون کن ....بعد سیر زیاد و پیاز خورد کن و سرخ کن....سرخ ک شد نعناع بریز داخلش و زردچوبه و فلفل سیاه.....بعد کشکو با اب قاطی کن و بزار چند دقیقه بجوشه ....کشکو و پیاز داغو و گردوی خورد شده به بادمجونا اضافه کن و بزار جا بیفته..........خوشمزگیش به کشک و سیر و نعناعه

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

بادمجون رو‌پوست بگیرید و‌نمک بزنید تا آب اضافه و تلخش خارج بشه بعد از دو ساعت خشک و سرخ کنید 

پیاز خلالی سیر خلالی رو‌تفت بدید 

نعنا و زرد لاله و زردچوبه و فلفل سیاه بزنید و بذارید سرخ بشه 

بعضی ها سس پیاز رو میریزن روی بادمجون و با یک لیوان آب جوش میذارم تا جا بیفته و بعد کمی از سس غذارو داخل کشک میریزن و میذارن تا کشک یک قل بزنه و در کنار بادمجون میخورن، بعضی ها شل تر میگیرن کشک رو و ترید میکنم مثل آب آبگوشت 

برخی کشک رو روی بادمجون میریزن و باهم میپزنش و بعد لهش میکنم و با کشک و سیر داغ و پیاز داغ تزیین میکنن 

من گوشت قلقلی و گردوی خرد شده و کمی فلفل دلمه نگینی سرخ شده هم میریزم 

غذای خوشمزه ای هست

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

بادمجون روورقی برش بزن نمک بزن اگه تلخی داره بره بعد سرخ کن بعد پیاززیاد خلالی خردکن سرخ کن قشنگ بعد بادمجون سرخ شده رو قاطی پیازسرخ شده کن وباگوشتکوب له کن بادمجون وپیاز رو بعد زردچوبه اتوهم اضافه کن وکشک هم بریز تویه تابه جدا کمی سیرونعنا داغ کن وبه کشک وبادمجون اضافه کن خیلی خوشمزه میشه اینجور

گاهی انسانم آرزوست
بادمجون و سرخ کن بد با نعنا بزار یکم تفت بخوره بدش بکوب و سیر و رنده کن توش بدش هم کشک و بریز توش و ...

چقدر کشک چقدر آب؟

پیاز نریزم؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

2810