2777
2789

اول بادمجونا رو روی منقل یا اجاق گاز کبابی کن، اگه این سختته پوست بکن بذارش تو اب نمک بعدش سرخ کن بعدش بذار رو دستمال تمیز تا روغنش گرفته بشه، بعد حسابی لهش کن یا با غذاساز یا با گوشتکوب دستی، برقی،تو ماهیتابه دو تا پیاز خورد شده رو بذار سرخ بشه،ااخرای سرخ شدن دو سه حبه سیر ریز شده بنداز همش بزن و کمی نعنا، بعدش بادمجونات رو اضافه کن، گردوی آسیاب شده رو اضافه کن، یک لیوان کشک رقیق شده رو اضافه کن بذار هم بزن، یه ده دقیقه مواد کاملا به خورد هم برن، بعدش برا تزئین روش هم کشک بریز، نعنا داغ، پیاز داغ، گردوی خورد نشده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بادمجون رو سرخ کن.بکوب.پیاز و سیر و نعنا رو سرخ کن.همشون رو با هم قاطی کن.گردو بزن.اخرم کشک بریز توش ...

چقدر کشک چقدر اب؟؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بادمجون رو سرخ کن.بکوب.پیاز و سیر و نعنا رو سرخ کن.همشون رو با هم قاطی کن.گردو بزن.اخرم کشک بریز توش ...

بادمجونو حلقه ایی سرخ کنم یا ورقه ایی؟

بادمجونارو سرخ کن بعد کاملا با گوشتکوب لهشون کن ....بعد سیر زیاد و پیاز خورد کن و سرخ کن....سرخ ک شد ...

کل کشکو بریزم عزیزم؟

کشک را با چقدر آب حل کنمدذ

کل کشکو بریزم عزیزم؟کشک را با چقدر آب حل کنمدذ

4قاشقدکشک بریز و یه استکان اب.....بستگی داره بادمجونا چقدر باشه

بعد پخت اگه دیدی کشک کمه میتونی بازم اضافه کنی

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
بادمجون روورقی برش بزن نمک بزن اگه تلخی داره بره بعد سرخ کن بعد پیاززیاد خلالی خردکن سرخ کن قشنگ بعد ...

بادمجونا رو‌نمک که زدم که تلخیشون بره بعد بشورمسون یا نه؟

4قاشقدکشک بریز و یه استکان اب.....بستگی داره بادمجونا چقدر باشهبعد پخت اگه دیدی کشک کمه میتونی بازم ...

مرسی عزیزم

بادمجون رو‌پوست بگیرید و‌نمک بزنید تا آب اضافه و تلخش خارج بشه بعد از دو ساعت خشک و سرخ کنید پیاز خل ...

سس پیاز چیه عزیزم

2810