2777
2789
عنوان

خانومایی که عقدین بیاین لطفاا

166 بازدید | 14 پست

من باکرم با شوهرم رابطه بدون دخول داشتم و ابشو ریخت رو دستمال رو‌کمرم جمع کرد ممکنه حامله شده باشم چون پریود نشدم ولی از قبلم پریودیام دوماه منظم بود یکماه نمیشدم ممکنه حامله باشم بک درصد ؟

منممم این ماه نشدمممم دارم روانی میشممم

چه ها تروخدا بگین من چرا پری نشدم 

این ماه کلا نشدم بیبی چکم زدم منفی بود باز میگن این بیبی چک حساب نیس باید سص روز تاخیر باشه ولی واسه من ده روز تاخیره

هستم بنظرتون؟

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه با گرده افشانی حامله بشی

بدون دخول چجوری حامله بشی اخه.

برو سونو بده خدایی نکرده کسیتی چیزی نباشه.دلیل تاخیرپریودت

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
مگه با گرده افشانی حامله بشیبدون دخول چجوری حامله بشی اخه.برو سونو بده خدایی نکرده کسیتی چیزی نباشه. ...

قبلا تنبلی داشتم قرص خوردم حوب شدم بمدته باز هی دوماه منظمه ماهای بعدش نامنطمع ادم خیلی استرسیم هستم این ناه هرچی چیز خوردم پریود بشم نشدم بعد دوروز به پریودیمم بود بدون دخول بود حتی ببخشید لاپاییم نبود 

قبلا تنبلی داشتم قرص خوردم حوب شدم بمدته باز هی دوماه منظمه ماهای بعدش نامنطمع ادم خیلی استرسیم هستم ...

مطمعنم حامله نیسی.

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
قبلا تنبلی داشتم قرص خوردم حوب شدم بمدته باز هی دوماه منظمه ماهای بعدش نامنطمع ادم خیلی استرسیم هستم ...

مال استرسه استرستو کم کن بهشم فکر نکن به دکترهم برو شاید دوباره برگشته

2810