2777
2789

واقعا بده .الان یاد این افتادم روز عاشورا برامون دوتا نذری فرستادن اون فقط یکیشو داد بهمون سه تارو خودش برداشت 😭🥺🤕😁

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

منم خیلی مودیم یهوووو خیلی مهربون میشم یهوووو خیلی سگ خیلیییی بده

وای منم🤕بعضی وقتا محبتایی بهش کردم که دهنش وا مونده یهو رفتم خونش کاراشو کردم یه وقتا سلامشم نمیکنم😏😑🤔

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😃من کلا در همه حال از دس کاراش عصبانییم

اون که آره کلا متنفرم ازش ولی گاهی دیگه سگ میشم .الانم یادم افتاده چرا تا نامزد بودیم همش با ما میومد بیرون ،با اون یکی پسراش نرفت😵‍💫

😭😭

چرا حق مارو خورد ،من که حلالش نمیکنم 😭😭😭😭

اگه میخوای زجر بکشی مرور کن وگرنه به خودت یادآوری کن که به خاطر هورمونهات داری اذیت میشی

الان دقیقا میدونم مشکل هورمونامه ،پریود بشم دوباره مهربون میشم☹️

بخدا منم مث توام بزار گمشن عصاب نزاشتن برامون

یعنی جوری بهم فشار اومد دیشب زنگ زدم حرم امام حسین تا تونستم نفرینش کردم.شمارش ۱۶۴۰هست ،رایگانه