2777
2789
عنوان

پسرم بیست ماهشه ولی حرف نمیزنه

150 بازدید | 22 پست

سلام مادر ای عزیز با تجربه لطفا راهنمایی کنید پسرم ۲۰ ماهشه ولی نه مامان میگه نه بابا حتی ن هم نمیگه به نظر خودم که میبینم اصلا نمیخواد حرف بزنه برا خودش اواسازی میکنه اما تنها چیزی که هدفمند میگه فقط نی نی اونم فقط نی میگه حالا اونم اگ چی بشه بگه بچه های هم سن و سال و حتی کوچکتر از خودش ر  که میبینم همشون حداقل ۶ ۷ کلمه حرف میزنن اما پسر من چیزی نمیگه خیلی نگرانشم و اینکه اصلا بلد نیس بوس کنه و فقط گاز میگیره هر چقدر که ما بوسش میکنیم اصلا بوس نمیکنه و گاز میگیره در ضمن از نظر شنوایی سنجی مشکلی نداشت و ارتباط چشمی بسیار خوبی داره هر چی بهشمیگم مت جه میشه تنها نگرانی من حرف نزدنشه لطفا اگ تجربه ای مشابه من دارید بگین که بچتون از چند وقتگی شروع به حرف زدن کرد 

خیلی ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما لال هستش

پسر اسی لال میست،

منتها تو اگه حرف نزنی کسی بهت نمیگه لال

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وای این چه حرفیه میزنی اصلا قبل از حرف زدن به حرفت فکر میکنی

این کاربر عقده ایه،کامنتاش مشمئز کنندس،

همش یا نفرین میکنه یا کامنتی مثل کامنت الانش میذاره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من دختر جاریم آبان 1401 هست فقط میگه بابا همین..  فکر نکنم دیر باشه برای بچت و نوه عموم همسن پسر بزرگم بود پسر من زود حرف زد نوه عموم 3 سالش بود حرف نمیزد الان ماشالله مکبر مسجده و کل تاریخ جهان رو بی وقفه توضیح میده 😂

سلام پرژک جون خوبی عزیزم ؟چه خبرا ؟ دیگه کار اینترنتی پیدا نکردی برای انجام دادن ؟

سلام عزیز دل،نه بیکار موندم،🥲