دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم بعضیا بخاطر هورمونای بارداری، افسردگی بعد زایمان ناشی از حرف اطرافیان یا شایدم سزکوفت شنیدن از بچگی بخاطر جنسیت خودشون این حرفا رو میزنن شما بهش فکر نکن... منم برادر ندارم وقتی بچه دوممو باردار شدم دلم میخواست پسر باشه بخاطر اینکه دخترم طعم بی برادری رو مثل من نکشه هر کسی یه جور طرز تفکری داره دیگت... سونو ان تی گفت دختره شوهرم کلی خوشحال شد گفت خداروشکر دخترم خواهردار میشه و یه برکت دیگه میاد توی خونمون من اولش حس خنثی داشتم اما بعدش فهمیدم جنسیت هر چی باشه سالم باشه سونو انومالی معلوم شد پسره اصلا باورم نمیشد اونجا هم شوهرم گفت خداروشکر جنسمون جور شد😂 ببخش طولانی شد اما باید هرکسی رو با طرز فکرش پذیرفت ما نمیتونیم طرز تفکر بعضیا رو عوض کنیم
یک روز رسد غمی به اندازهی کوه یک روز رسد نشاط اندازهی دشت افسانهی زندگی همین است عزیز در سایهی کوه باید از دشت گذشت! "مجتبی کاشانی"