2777
2789
عنوان

یکی از شغل های پردرآمد و تقریبا راحت این هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2560 بازدید | 49 پست

ولی بنظرم کار جالبی نیست من که هرچی مشاور و تراپیست دوروبرم دیدم همه مشکل دارن میدونی کس میکنم مدام شنیدن غم و غصه و ناراحتی دیگران رو آدم تاثیر میزاره...چطور وقتی با آدمای موفق و شاد حرف میزنیم انگیزه میگیریم روحیمون خوب میشه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد میگیره من جلسه ای ۳۰۰ میدم ترغیب شدم برم روانشاسی بخونم

منم‌ دوست دارم برم چون رشته امم تا حدودی مرتبط با روانشناسی بود اما ابن موفق بشی بستگی به خیلی چیزا داره

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دقیقا احتمالا خوبه این مبلغ رو می‌گیره من تازه دوشنبه قرار برم پیشش اما با همین درآمد هم به سختی وقت ...

منم وقتی راهنمایی بودم

خیلی دوست داشتم روانشناس بشم، کتاب های روان شناسی زیادی میخونم

حتی الانم میخونم 

ولی خب شخصیت درونگرایی دارم و همیشه ادمی نبودم ک شروع کننده ی صحبت باشم

دیگ از خیرش گذشتم

عزیزم شما میدونی دانشجوهای ترم یک پیام نور اکثرا از چندم مهر میرن دانشگاه؟

نه والا خیلی وقته. از درس و دانشگاه دورم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اره دیگه کلا نقششون اینه شنونده باشن اقا دوتا گوش سالم دارم استفاده نشده ،هرکی میخاد بیاد حرف بزنه ن ...

😅😅امیدوارم این فقط شنونده نباشه 

به نظر من اصلا ارزش نداره چون تمام حرفهای منفی ی نفر رو دارن گوش میکنن و با تمام وجود انرژی منفی اون ...

بخواد‌ چهارتا کلام منفی روشون تاثیر گذار باشه که باید کارشون تخته کنن

همچینم شغل راحتی نیستفکر کن روزی چندین ساعت باید بشینی پای چس ناله و غرغرای بقیه

زبر کولر نشستی تو‌کیلینیک شیک و مدرنت تو شمال تهران یکساعت حرف میشنوی بیست دقیقه هم راهنمایی میکنی سرماه هم بیش از حد ۱۰۰ تومان درآمد داری واقعا چی بهتر از این

برای همین خیلی کم میرن پیش مشاوره..من اگه یک تومن که بدم مشاوره باید چند جلسه هم براس اون ناراحتی یک ...

اگر حال آدم خوب بشه ارزش داره من سابقه رفتن پیش روانشناس داشتم واقعا راضی نبودم فقط شنونده بود اینم برم ببینم چی میشه

بخواد‌ چهارتا کلام منفی روشون تاثیر گذار باشه که باید کارشون تخته کنن

توی زندگیشون تاثیر داره من دیدم که میگم 

ی داستانی براتون تعریف میکنم واقعی هستش میخوام ببینم چه مشاوره ای میتونید به اون شخص بدید اگه ی تراپیست بودید

ی دختر خانوم ۱۷ ساله میره پیش تراپیست زمانی که وارد اتاق تراپیست میشه سلام میکنه صندلی جلوی تراپیست رو میکشه عقب و میگه بفرمایید بنشینید اینجا تراپیست تعجب میکنه که اون شخص با چه کسی داره صحبت میکنه و میگذره و با تراپیست شروع میکنه به صحبت تراپیست میپرسه به چه کسی تعارف کردی اون دختر میگه موکل هستش من جن دارم و اونم الان اینجاست اون از شما خوشش اومده و گفته برای تراپی بیام پیش شما

خوب حالا اون لحظه شما چی جواب میدی؟

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
اتفاقا اعصاب قوی و دل بزرگی میخواد که بشینی به مشکلات بقیه گوش کنی و راه حل بهشون بدیمثل بقیه ی شغل ...

سوگند مبخورن بابت کارشون اما کیه که به اون سوگند توجه کنه من روانشناس قبلیم منو فریب داد

اگر حال آدم خوب بشه ارزش داره من سابقه رفتن پیش روانشناس داشتم واقعا راضی نبودم فقط شنونده بود اینم ...

انشاالله حال دلت همیشه خوب باشه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

2810