2777
2789

روانشناسی یا تراپیست برا یکساعت حرف زدن با مراجعه کننده یک تومان می‌گیرن تازه بیشتر هم خود بیمار صحبت میکنه اونا اغلب شنونده هستن یعنی روزی ۴ تا ۵ تا مراجعه کننده هم داشته باشن حساب کنید ببینید چقدرمیشه 

خودم عاشق این شغل هستم رشته امم تقریبا همین بود 

الان خودم دارم مبرم پیش روانشناس هفته آیی یک جلسه یکساعته ۱ تومان شیرین می‌گیره البته اگر تاثیر گذار باشه بیشتر هم ارزش داره اما اغلب هم تاثیر گذار نیست خرفاشون دنبال پولن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من اصلا ارزش نداره چون تمام حرفهای منفی ی نفر رو دارن گوش میکنن و با تمام وجود انرژی منفی اون شخص رو  حس میکنن

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

برای همین خیلی کم میرن پیش مشاوره..من اگه یک تومن که بدم مشاوره باید چند جلسه هم براس اون ناراحتی یک میلیون برم😂😂

من بیست تومن بدم چیپس سرکه ای افسردگی صد سالم از بین میره 

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

اتفاقا اعصاب قوی و دل بزرگی میخواد که بشینی به مشکلات بقیه گوش کنی و راه حل بهشون بدی

مثل بقیه ی شغل ها هم وجدان کاری باید داشته باشی وگرنه زندگی خوبی نداری چون از پولی که میدن راضی نیستن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
البته روان شناس خوبی ک ب درامد برسه کم هستکلی روان شناس بیکار هم داریمولی اگه کسی استعداد و مهارت خو ...

دقیقا احتمالا خوبه این مبلغ رو می‌گیره من تازه دوشنبه قرار برم پیشش اما با همین درآمد هم به سختی وقت داد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بدون داشتن مدرک دانشگاهی میشه تراپیست شد ؟مثلا اگه مدرک موسیقی داشته باشیم نمیشه یه جا جدا بریم آموز ...

نه نمیشه که 

2810