2777
2789
عنوان

خداحافظ مجبورم ازت دل بکنم مامان💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 33 پست

نکن اینکارو درسته سخته اما.....نکن 

دختر داییم پسرش سالم بود اوتیسم مبتلا شد ولی خدا بهش یه دختر قشنگ داد و نگهش داشت و سالمه الان دخترداییم معلم هم شده 

نمی‌گم سختی نداره اما الان که دخترت سالم هست از بین نبرش 

غیر ازون طب سنتی برای بیماری اوتیسم درمان داره 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ته دلم میگه اون بچه دلش میخاد زندگی کنه نکشش داری یه ادمو میکشی درسته یه موجود کوچیکه که ندیدیش هنوز ولی اونم یه ادمه که جون داره جونشم دوسداره(:

دوسداری واقعا قاتل بشی؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

توروخدا نکن گناه داره آهش دامنتو میگیره شاید دیگه هیچوقت خدا بچه بهت نده گناهه توروخدا نکن😭😭😭

دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕

فدات شم شاید فرشته ی کوچولوت نخواد ازت دل بکنه میدونی تنها پناهش تویی؟ میدونی وقتی از سرصدا میترسه فقط به وجود تو پناه میاره؟ میدونی الان تو کل دنیا فقط تورو داره؟ فقط باصدای تویه که حس امنیت میگیره🥺 الان فقط تویی که میتونی پناهش باشی پس بی پناهش نکن عزیزدلم 😍 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  لینک گروه مذهبی داخل روبیکا دارم که سوالات اعتقادی و.. جواب میدیم وچت میکنیم اگر خواستی درخواست بده برات بفرستم(مخصوص خانومای نی نی سایتی)

ببین عزیزم علائم پسرتو خوندم اصلا اصلا اوتیسم نداره پسر من کاملا شبیه پسر تو بود الان ۳ سال ودو ماهشه وتازه ۲ماهه داره قشنگ جمله میگه وحرف میزنه قبل اون فقط چند کلمه تکرار میکرد همون کادای پسرتو رو میکرد عجله نکن براش کتاب بگیر داستان بخون شکلارو توصیح بده قول میدم زود حرف بزنه 

خیالت راحت اصلا اوتیسم نیست من این روزای تو رو طی کردم ومطمئنم