2777
2789

ی کاربر تاپیک زده از گیج بازیم ضرر دیدم این عنوان تاپیکش بود

بعدا دیدم تو تاپیک نوشته که گیج نیستم اما کلید خونه گم کردم ضرر کردم 

منم نوشتم اکثرا آدما بخاطر حواس پرتی و گیج بازی وسایل گم میکنن شوهر منم همین طوریه 

برام نوشته تو که گیج نیستی کجای دنیارو گرفتی ☹️خب نقد پذیر نیستید تاپیک نزنید 

اسفند ماهی هستم با افتخار 

ولش کن اعصاب نداره 😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی میبینی یکی ناراحت عصبی نباید تند جوابشو بدی معلوم خب بهش بر میخوره اون میاد اینجا ک با حرفای ما آروم بشه والا خودشم می‌دونه ک تخصیر خودش 

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

هیچی نیس یارو ک ص خ ل بوده

اون روزم یکی تاپیک زده بود به اجبار مادر شدم بچمو دوس ندارم منم گفتم بچه نمیخواستی چرا اوردی بعد ریپ زد از تاپیکم برو بیرون😐🤣

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
وقتی میبینی یکی ناراحت عصبی نباید تند جوابشو بدی معلوم خب بهش بر میخوره اون میاد اینجا ک با حرفای ما ...

شایدم اما خودش عنوان کرده بود بخاطر گیج بازیم من نمیدونستم ناراحت میشع 

اسفند ماهی هستم با افتخار