2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزنید به دوست و آشنا و فامیلا شاید خونه اونا باشه.

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

به دلت بد راه نده عزیزم

ماشاالله خانومیه برای خودش

حتما رفته جایی گریه کنه و خودش وسبک کنه و آروم شد برگرده.

انشاالله ک صحیح وسلامت برمی گرده

ماهم براشون دعا می کنیم عزیزم

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
به دلت بد راه نده عزیزمماشاالله خانومیه برای خودشحتما رفته جایی گریه کنه و خودش وسبک کنه و آروم شد ب ...

ممنون عزیزم حرفت خیلی ارامش بخش بود اخه اولین بارشه ماشین برادرمو براداشته رفته و جواب نمیدهه😔

به دوستاش زنگ‌زدیم ولی با فامیلا قطع ارتباطه هیچکس نمیدونه کجاست😭

اگه تا شب خبری نشد برید کلانتری مشخصاتش رو بدید انشالله که پیدا میشه.

بی ارزشترین نوعِ افتخار افتخار به داشتن ویژگی‌هایی است که خود انسان در داشتنشان هیچ نقشی نداردمثلِ چهره ، قد ، ملیت و ...از چیزایی که خودتان به دست آورده اید حرف بزنیدمثل انسانیت ، مهربانی ، گذشت ، صداقت آدمی را ادميت لازم است عود را گر بو نباشد هيزم است ... 🔔

ممنون عزیزم بله الان پدرم و داییم کلانترین بطفا برامون دعا کن❤️❤️❤️

عزیزم از خواهرتون خبری شد؟

عزیزم از خواهرتون خبری شد؟

سلام عزیزم خیلی زیاد ممنونم به یادم بودی دو ساعت پیش تو قزوین پیدا شد و و افت قند داشت خدا بهمون رحم کرد ممنونم که یادت بود عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️❤️

سلام گلم

خب خداروشکر ک صحیح وسلامت بوده.

آره از ظهر فکر شمابودم.

بازم خداروشکر. انشاالله همیشه کنار هم شادوسلامت باشین.