2777
2789
عنوان

پیرو تاپیکی ک نذر خون تاپیک کردن

181 بازدید | 5 پست

اول اینکه امیدوارم خدا به اون عزیز دوست داشتنی نور بتابونه ب قبرش و همچنین صبری ب شما بدن 

و اینکه بله منم موافق شما هستم برا خون دادن انشالله ک همه بیمارامون شفا پیدا کنن و اینکه کسایی ک مسخره کردن نذر خون افکار کوچیکی دارن انشالله ک نذرتون مورد قبول خدا باشه

من خودم کارت اهدای عضو گرفتم انشالله ک بعد از مرگم بتونم سرانجامی ب زندگی دیگران بدم و سرسامون بدم زندگیشون 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

کسی مسخره نکرد شما اشتب متوجه شدی من اسم شخصی رو نبردم خودمو گفتم😐بهتره دوباره بخونی بعد بیای تاپیک بزنی😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

ممنونم دوستم 

خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

اتفاقا کارت اهدا دارم

یه برنزهِ نوتلا با چشای درشت پلنگش که دلا رو برده به جنگش که زود بیارنِش به چنگش 😜آیم فوتوگرافر 📸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا این دوره زمونه ادم چ میخوره ک خون داشته باشه پسته کیلو ۸۰۰تومان گوشت کیلو یک میلیون تومان همون ی ذره خونیم ک تشکیل میشه بدن خود ادم نیاز داره 😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
کسی مسخره نکرد شما اشتب متوجه شدی من اسم شخصی رو نبردم خودمو گفتم😐بهتره دوباره بخونی بعد بیای تاپیک ...

من اصلا نمیدونم شما چی نوشتی و اینکه شما برو ببین من کامنتی گزاشتم یه تاپیک بود قفل شد بدون نظر لطفا قبل از نوشتن درمورد چیزی اول دقت کنید ایا طرفتون میدونه نمیدونه ممنون میشم دقت کنید🫠🙃🙂

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
والا این دوره زمونه ادم چ میخوره ک خون داشته باشه پسته کیلو ۸۰۰تومان گوشت کیلو یک میلیون تومان همون ...

شما میتوتید خون ندین مگه کسی من اسلحه گزاشتم رو سرش دوست عزیز؟ لطفا من دوست ندارم باشما افکارتون بحث کنم تاپیک ترک کنید ممنونم