2777
2789
عنوان

بارداری پر خطر

73 بازدید | 9 پست

سلام من باردارم  هفته ۷ وزنم بالاس کم کردم تا باردار شدم  ولی بازم اضافه وزن دارم فشارخونم بالاس و دیابتم ۱۰ عدد بالاس یعنی ۱۰۴ و جز بارداری‌های های پر خطرم قبل از بارداری مشکل فشار نداشتم هر وقت می رفتم دکتر ۱۱ ۱۲ بود دیابتمم لب مرز بود که قرص میخوردم امروز رفتم دکتر گف نیا این جا پذیرشت نمی کنم تو باردار پر خطری باید بری بیمارستان از این حرفا  بی برنامه باردار شدی ولی به خدای بالا سر  من بدون برنامه نبودم ازمایشات دادم کیست داشتم که قرص مصرف کردم و خیلی نا امید بودم فکر نمی کردم اصلا باردار شم چون شوهرمم مشکل داش یه  سری قرصم بهم داد میخام ببینم کسی بوده با این شرایط و نهایتا چه اتفاقی افتاده 

خب برو پیش دکتری که بارداریای پر خطر رو قبول میکنه

مثلا تو تبریز 

دکتر زهرا قطره سامانی

فاطمه عباسعلیزاده 

سیمین تقوی

و...

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برو پیش دکتری که بارداریای پر خطر رو قبول میکنهمثلا تو تبریز دکتر زهرا قطره سامانیفاطمه عباسعلیزا ...

سلام عزیزم تبریز نیستم تهرانم کسی نمیشناسم تو تهران ارجاعم میدن به بیمارستان پیش هر دکتری میرم 

اگر تهران هستی دکتر حنطوش زاده عالی هستن به پزشکتون بگید نامه بدن که زودتر واورژانسی پذیرشتون کنن دک ...

عزمزم میشه آدرس و شمارشون بدید بهم واقعا دارم کم میارم این قدی که استرس دارم حتما باید نامه ببرم تا پذیرش شم 

عزمزم میشه آدرس و شمارشون بدید بهم واقعا دارم کم میارم این قدی که استرس دارم حتما باید نامه ببرم تا ...

من تو بارداریم پزشکم نامه دادن همون روز که رفتم پذیرش کردن چون اونجاشلوغ میشه شما بایدزودتر بری عزیزم 

عزمزم میشه آدرس و شمارشون بدید بهم واقعا دارم کم میارم این قدی که استرس دارم حتما باید نامه ببرم تا ...

بله حتما 

فقط استرس هم برای فشار خوب نیست وهم قند بالاخره بشدت اصلا استرس نداشته باش

بله حتما فقط استرس هم برای فشار خوب نیست وهم قند بالاخره بشدت اصلا استرس نداشته باش

مرسی گلم میدونم عزیزم ولی دست خودم نیست متاسفانه همش حس می کنم خیلی بدبختم