2777
2789
عنوان

چرا همه هم سن شوهر من

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 45 پست
حرف دلمو زدی

چرا اخه

انگار افسرده شدم😔

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
نه اخه بعضیا خیلی پدر پولدار ندارن

پدر پولدار ندارن ارثیه دارن

ارثیه ندارن پارتی دارن

خلاصه با نون حلال نمیشه زود پولدار شد الان شما یه پزشک هم بخوای بشی از ۳۰ سالگی تازه استارتر میزنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه همینن مگر‌ از‌پدر رسیده باشه شوهر من مغازش از پدرشه اگر نبود الان هیچی نداشت

خوشبحال پسرایی که پدرهاشون خونه ای ماشینی مغازه ای زمینی چیزی به پسرهاشون میدن . امیدوارم به اون یکی پسرهاشم داده باشه .

و متاسفم برای اون پدرهایی که تناقض قائل میشن بین پسرهاشون ، به یکیشون میدن ولی به اون یکی نمیدن 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"
هر وقت خواستی مقایسه کنیبا خودت بگو خیلی از خانوما مهندسدکترنرئیسنولی خودت؟پس مقایسه نکنیدموفق باشید

من تحصیلکرده ام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر قشنگم مامانی عاشقته💜دلم برا دیدن صورت ماهت پر میکشه👦🏻دلم میخواد موهات و ابروهات و چشات و دماغت به من بره بقیه چیزات بشه عین بابات👶🏻میشه دعا کنید قبل دنیا اومدن پسرم صاحب خونه بشیم🌺
پدر پولدار ندارن ارثیه دارنارثیه ندارن پارتی دارنخلاصه با نون حلال نمیشه زود پولدار شد الان شما یه پ ...

فقط یه ایرانیِ که با این حرف‌ها خثدشو آروم میکنه😂😂😂

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
خب قاعدتا تو این سن باید تا حدودی سرمایه داشته باشه

ما فقط یه ماشین داریم یه مقدار طلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۳۴

گلم بعضی ها خیلی زرنگن وارد شغل‌هایی میشن که پولساز هس یا مغز اقتصادیشون قوی هس یا ساپورت خانواده رو دارن، آخه میبینی بعضی از خانواده ها به پسرشون خونه و ماشین میدن حمایت مالی میکنن، بعدشم که گرونی وحشتناک به یکباره بیداد کرد طلا از 90 هزار رسید به 4 میلیون، خونه ای که چند سال قبل میتونستی صد میلیون بخری شد دومیلیارد، اونوقت قانون کار همش ده یازده تومن، خب دیگه همش رو که خود ملت مقصر نیستن که، بخش اعظمی تقصیر گرانی و تورم وحشتناک هس

خوشبحال پسرایی که پدرهاشون خونه ای ماشینی مغازه ای زمینی چیزی به پسرهاشون میدن . امیدوارم به اون یکی ...

۲ تا پسر داره به نامشون نزده دست خودشه همه چیش ‌ولی به هر کدوم یه مغازه داده کار کنن 

پدر و‌مادر مهم هستن تو زندگی نباید بین بچه ها اختلاف بندازن و تبعیض قائل شن درست میگی

2810