2777
2789
شیرمو که میدوشم تو شیشه راحت میخوره ولی خودش بخواد مک بزنه جونمو بالا میاره
بس که نق میزنه
لی لی لی لی حوضک 🙃 *** جوجو اومد آب بخوره افتاد تو حوضک 🌊🐥 *** این میگه بریم دزدی 😈 *** این میگه چی چی بدزدیم؟ 🤔 *** این میگه طشت طلای پادشاه رو! 🤴🏻 *** این میگه جواب خدا رو کی میده؟ 🙈🙊🙉 *** این میگه من من کله گنده 🙋🏻😎
به نظرمن کمکی از اول بهش شیرخشک بدیم هم شیرخودمونو فکرکنم راحتتر باشیم مامانم خیلی بهم گفت فقط شبا بهش شیرخشک بده بذار راحت بخوابه من گوش نکردم الان پدرم درمیاد شبا از بس که مک میزنه.برای بچه ی بعدیم همچین تصمیمی دارم.
یاد سهراب بخیر آن که تا لحظه ی خاموشی گفت: تو مرا یادکنی یا نکنی من به یادت هستم آرزویم همه سرسبزی توست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که پسرمو هر ماه دکتر تغذیه می برم میگه اصلا شیر خشک نده!
لی لی لی لی حوضک 🙃 *** جوجو اومد آب بخوره افتاد تو حوضک 🌊🐥 *** این میگه بریم دزدی 😈 *** این میگه چی چی بدزدیم؟ 🤔 *** این میگه طشت طلای پادشاه رو! 🤴🏻 *** این میگه جواب خدا رو کی میده؟ 🙈🙊🙉 *** این میگه من من کله گنده 🙋🏻😎
2805
نی نی منم نزدیک بود تو5ماه سینه رو پس بزنه اما نذاشتم.اصلا نباید چیزی توش بریزی که از شیر خودت شیرین تر باشه. زیادم بهش نده شیشه.اگه میبینی خیلی به شیشه وابستس بهش نده اینقدر بذار گشنه بمونه تا سینه تو بگیره
توی رابطه هاتون گاهی سنگ بندازید ...! تا عمقش براتون مشخص بشه ...!
آره واقعا شیر خشک دردسر سازه با کوچکترین مریضی بچه حال خوبی نخواهد داشت گوارشش به هم میریزه . . .
من بخاطر زردی که حلما داشت مجبور بودم کمکی بدم که زودتر زری از بدنش بیاد بیرون که بعد از 40 روزگیش اون هم قطع کردم . . .
یکم میخوره از سینه باز جیغ جیغ میکنه و گریه شدید که نفسش میره باز دوباره میخوره
عزیز دلم آخی اما اگه ریحانه جون از شش ماهگی بگذره دیگه کارت سخت میشه ها چون زورش زیاد میشه دیگه از پسش بر نمیای . . . ببین تو چه حالتی راحت تره شاید خوابیده بیشتر دوست داشته باشه شاید میخوای شیر بدی بهش استرس میگیری اون هم متوجه این میشه . . .
چکار داری بچرو....بزار حالشو ببره...تو تموم زندگیت فقط همین دو ساله که اینقدر به بچه نزدیکی و اونم از نظر روحی عاطفی حسابی تامین میشه. چرا با شیشه می خوای گولش بزنی ؟ یکم بزرگتر شه فقط باهاشون بازی می کنه فقط جنبه سیر کردن نداره
شش ماه دیگه تحمل کن
آب هست،ولی کم است!!!
همه مدلو امتحان کردم
دلم واسش میسوزه باز خودم با شیشه بهش میدم یواشکی
عزیزم از اول بشریت تا الان تموم مامانا بچه هاشونو از شیر گرفتن. واس چی اذیت کنه. دو سال شیر بده بعدشم بیا تاپیک بزن چجوری از شیر بگیریش
خانوم نرگس جوزانی هم که تو سایت هست میتونه راهنماییت کنه
آب هست،ولی کم است!!!
نه بابا تا دو سالگی حتما بهش شیرو میدم چون مشاوره رفتم گفت نه اتاقشو جدا کن تا دوسالگی نه از سینه بگیرش . .. تمام دوستام که نی نی هاشونو از شیر گرفتن هنوز که منو می بینن شیر میدم از ذوق گریشون میگیره میگن خیلی حسی نازی بوده و از من می خوان که قدر این تایمو بدونم . . . .
2810