2777
2789
عنوان

از فردا میخوام پسرمو از شیر بگیرم اگه کسی توصیه ای داره بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 48 پست

میدونی که سه روز بهش نمیدی روز سوم بهش میدی که شیری که این سه روز جمع شده از تو سینه ن خالی شه دور از جون شیر بمونه کیست میشه چند نفر اینجور شدن 

روز سوم به بعد دیگه بهش نمیدی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه تا بچمو کم‌کم گرفتم هیچ وقت اینایی که یهو گرفتن درک نکردم 

اول شیر روزشو کم‌ کردم بعد کم کم شیر شبشونو 

من برعکس بقیه اول شیر روز رو گرفتم چون روزا میشه سرگرمش کرد تا کمتر یاد شیر بیفته

شیر روز که کامل گرفتم شیر شبم به راحتی گرفتم اینقد بازی کردم شب تا خسته بشه غذاشو کامل میدادم سیر که شد حمومش میکردم دگه تا صب بیدار نمیشد اصن نه خودم نه بچه هام اذیت نشدیم

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 

ببین عزیز اول وعده هاشو کم کن وعدها های روز ..بعد کم کم وعده های شب 

بعد دیگ کلا نده 

درواقع یه هفته وعده های روز وقت ببره 

شب هم سه چهار شبی همینجوری شب کم کم کن بعدش دیگ نده 

اگ شیشه میدی ک بهتر بهش شیشه بده 

از شیر گرفتن یه مهلت یکماهه میخواد حداقل

اینطوری نه خودتون اذیت میشید نه بچه

مثل هفته اول تایم صبح و شبو شیر میدید ظهرو قطع میکنید

بعد صبح و اخر شب 

شوهر کردن به خاطر پول و بی عشق، بدترین نوع فاحشگی است.

وعده ها راکم کن معده شو با چیزهای دیگه پرکن .اسباب بازی بخر سرگرمش کن کمتردرازبکش 

که کم کم کمتربخوره اونجوری خودتم درد سینه ات کمترمیشه 

روز که قطع شد می مونه شب 

یک شب شیر نخوره تمومه من پسرکوچکمو یک شب گذاشتم روی پام تا صبح 

البته ازساعتی که میدونستم احتمالابیدارمیشه برای شیر 

تموم شد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من سه تا بچمو کم‌کم گرفتم هیچ وقت اینایی که یهو گرفتن درک نکردم اول شیر روزشو کم‌ کردم بعد کم کم شیر ...

منم طبق روش شما تدریجی وعده به وعده و اول روز رو گرفتم دخترم یک بارم بی تابی نکرد خیلی خوب بود

هر چه از دوست رسد نیکوست...

من پنج ماهه بچم از شیر. گرفتم خیییلی راحت ،،، یک هفته از صبح تا غروب بهش شیر ندادم ولی شیرموز پاکتی بهش میدادم چون دوست داره بعدش که به شیر نخوردن تو روز عادت کرد شیر شب قطع کردم ،سر صبح میاوردم رژ لب مایع زرشکی میدادم دستش میگفتم بیا سینه های مامان رنک بزنیم که تو دیگه نتونی بخوری تا بزرگ بشی اونم قبل رنگ زدن بی تابی میکرد ولی تا می‌گفت شیر میگفتم رژ لبیه ساکت میشد طفلک 💔

الان که هوا خیلی گرمه و روزها بلنده  خیلی حواست به کم آبی بدنش باشه 

و اینکه یهو یطع نکن فاصله شیر دهی رو زیاد کن مثلا اگر قبلا هر یک ساعت میخورده الان هر ۲  ساعت دو روز  بعدهر ۳ ساعت ۴ ساعت 

بعد شب رو هم کمترش کن هر وقت بیدار شد بهش اب بده 

همینجوری کمش کن تا عصبی نشه