2777
2789
عنوان

از فردا میخوام پسرمو از شیر بگیرم اگه کسی توصیه ای داره بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 48 پست
دوست عزیزمسینه مادر از اولین روز نوزادی منبع ارامش و غذای بچه بوده مکیدن عادتش بوده وقتی یکدفعه از ش ...

پس چرا ما این ترسو نداریم بالاخره بچه باید از سینه جدا بشه سرشو با بیرون پارک یا خوراکیهای متنوع گرم کنه نهایتا فقط شب شیر بده ولی من بچه هام کلا ۴و۵ روزه یادشون رفت 

تلخک بزن

من برای دخترم میزدم چشاشو میبست و میخورد😂😂😂 مزه زهرمار میداد 

بعد لاک قرمز زدم باز خورد 

اخرش چسب پهن زدم نمیتونست بازش کنه دیگه بیخیالش شد

یکهفته ای درگیر بودم باهاش

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا رو شکر یه عده اومدت گفتن تدریجی بگیر

اولین کاربرایی ک اومدن کامنت گذاشتن و گفتن صبر زرد و اینا بزن خواهشا دیگ کسیو راهنمایی نکنید با روشهای زمان مادربزرگاتون

هر چه از دوست رسد نیکوست...

باید تدریجی کم کنی این طوری شیر خودتم به مرور کم میشه و در آخر کمتر مشکل پیدا می کنی . منم تازه دخترم رو از شیر گرفتم . اول در طی روز تعداد دفعات رو کم کردم به جاش خوراکی های دیگه می دادم می خورد . یا سرشو گرم می کردم یادش بره .

بعد یکی دو ماه فقط شیر واسه خوابیدن می خواست . که اونم چسب زخم زدم و گفتم زخم شده دیگه اونم نخواست . شیرمم چون به مرور کم شده بود زیاد مشکل نداشتم

من از یه مدت قبلش میگفتم پسرم بزرگ شده دیگه نباید شیر بخوره یه جورایی ذهنش رو اماده کردم 

خودمم متوجه شده بوذم شیرم خیلی کم شده بود الکی میخورد

یه شب تو ماشین خوابید بدون شیر خوزدن منم از همون شب شروع کردم ندادم بهش

البته یکی دو روز بعد تب کرد بعضی ها میگفتن بخاطر از شير گرفتنه یا نمیدونم چون زمستون بود ویروسی بود

پس چرا ما این ترسو نداریم بالاخره بچه باید از سینه جدا بشه سرشو با بیرون پارک یا خوراکیهای متنوع گرم ...

اکثرا همین ترس رو داریم ولی خبر نداریم طرحواره رها شدگی یکی از شایع ترین طرحواره هاست که همه نسل ما دارن ولی خودشون خبر ندارم یه تست یانگ بدی همش میزنه بیرون

هر چه از دوست رسد نیکوست...

من اول شیر شب و قطع کردم. بعدش هم سعی کردم کم کنم و ولی دخترم خیلی چسبنده بود 😂 

فکر میکردم اصلا نمیتونم بگیرمش، دو ماه طول کشید خودم و راضی کنم و چسب زدم ، دید و رفت کارتونش و ببینه 😂 ولی من موندم و دلتنگی .... یه جورایی افسرده شدم دلم همش تنگ میشد برا شیر خوردناش.

فقط یادت باشه وقتی گرفتیش دیگه مصمم باشو دیگه بهش نده . هم اون زجر میکشه هم خودت 

نه پسرم منطقیه من نترسوندمش کهههه من میگفتم نباید بخوری و باید رنگ بزنیم که نخوری

فکر کن بهت بستنی رانشون بدهند بگن بیاتوش رنگ بریزیم 

بعد که نتونی بخوری

بچه را سرگرم میکردی که یادش نیاد ازشیرخوردن 

می گفت شیر می گفتی بدو بریم بستنی بدهم 

بدوبریم سیل زمینی بدهم بدوبریم بازی کنیم و...

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شما سینه رو میذاشتی جلو چشمش میگفتی نخورسخته برا طفل معصوم

نه جلو چشمش نبود همون اول صبح رژ میدادم دستش میگفتم بیا با هم رنگش کنیم اونم میزد ،تاذشب خودش یاد گرفته بود می‌گفت برو بشور بخورم ،شب ها میشستم میدادم بخوره تا یک هفته که عادت کرد و سر صبح خودش می‌گفت برو رژ لب بیار رنگ بزنیم