2777
2789

من خودم جزع خرخون ها هستم...حتی الان که ارشد میخونم ام ۲۰ میگیرم🤣 چنتا از تجربیاتمو ک خودمم عملس میکنم میگم

خب باید بگم ک اولا همیشه دنبال انگیزه برا خوندن نباش چون انگیزه هی کم و زیاد میشه پس به اون توجه نکن

دوما همیشه کارای مهم اوایل روز باید انجام بشه یعنی اگه‌میخوای واقعا درس بخونی نگه ندار برا ظهر و بعد از ظهر و اینا....اولین کارت بعد صبحانه باید درس خوندن باشه و تفریح بمونه برای بعد درس..من اگه اول وقت دریامو نخونم دیگه نمیخونم

سوما همیشه از درسی ک دوس نداری و سخت تره شروع کن به خوندن تا همزمان ک انرژیت کمتر میشه درستم راحت تر بشه 

چهارما برای انتراکت هایی ک بین درسا در نظر میگیری یه جایزه کوجیک برا خودت تایین کن مثلا بگو بعد این این فصلو تموم کردم نیسم ساعت یه کاری ک دوس دارم رو میکنم و بعد دوباره درس

پنجما فعالانه درس بخون و بااهاش ارتباط بگیر...سعی کن برا خودت جزوه های خوب بنویسی و نوت برداری کنی تا از درس خوندن لذت ببری 

ششما همه ناراحتی و فکراتو بزار برا بعد و تمرکزت رو درس باشه و با این فکر درس بخون که میخوام ک چیزی یاد بگیرم 

بازم یادم بیفته میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1.تو محیط کاملا خنک درس بخون

2.محیط مطالعات از محیط خوابت سعی کن دور باشه

3.از آب خنک و کافئین تو طول مطالعات استفاده کن ولی حتما شبش قبل ساعت دوازده بخواب و حداقل ۶ساعتو داشته باش

۴.از ساعتهای مطالعه کمتر شروع کن و سعی کن حتما اون ماکزیمم و تو روزانه داشته باشی

۵.سعی کن هرچند وقت یک بار محیط مطالعتو عوض کنی

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️