2777
2789

من خودم خرخون نیستم ولی باید یه کاری کنیم تا هیچ کاری برامون به غیر از درس خوندن جذاب نباشه😅

فکر نکن مُنحصر به فردی،نه عزیزم شما الکی متصل به برقی  😌╰┈•  ⎇‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی دیدی صدای بقیه هم در اومد و مسخرت کردن که چقدر خرخونی، دیگه بدون خرخون شدی😂

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

من تو مدرسه همیشه خرخون بودم همیشه شاگرد بودم الان پشیمونم زمانی ک دوستام میرفتن میگفتن میخندیدن من خرخونی میکردم الان اونا سرکارن من بیکار ....🥲

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

درس هایی که معلم میخواد فردا بده روز قبل پیش خوانی کن 

فعالیت ها رو انجام بده و تحقیق ببر برای درس،

درس رو داد اومدی خونه نمونه سوال اون درس رو حل کن،

کتاب نمونه سوال و تست بگیر و هر درس رو داد انجام بده،

فیلم های درس ها رو غیر تدریس معلم ببین 

عزیزم خر خون بودن نیاز به یه هدف خیلی قوی داره

گاهی رقابت زیاد باعث خرخونی میشه

گاهی وقتا ما برای اینکه نسبت به نمره قبلی نمره خوبی بگیریم خر خون میشیم

یکیم هست ذاتا زیاد میخونه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/1998512

واسه خودت تنوع ایجاد کن

فقط کتابو روخوانی نکن

یه جا نوت برداری کن یه جا ویدئو نگاه کن 

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎 ما را شکار کرد و بیافکند و برنداشت🙃
من تو مدرسه همیشه خرخون بودم همیشه شاگرد بودم الان پشیمونم زمانی ک دوستام میرفتن میگفتن میخندیدن من ...

کسی که واقعی زحمت میکشه حتما ثمرشو میبینه اگه در حدی تلاش کردی مطمئنم حتما ی شغل ناچیزی داشتی لاقل

و اینکع تو خوندن وسواس به خرج نده

سعی کن از هر مبحثی نکات اصلیش رو یاد بگیری و تو جزییات نری خیلی

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎 ما را شکار کرد و بیافکند و برنداشت🙃
کسی که واقعی زحمت میکشه حتما ثمرشو میبینه اگه در حدی تلاش کردی مطمئنم حتما ی شغل ناچیزی داشتی لاقل

من واقعا تلاش کردم زود قضاوت نکنید  من هنوز ک هنوزه از درس وکنکور و مدرسه تروما دارم  بعضی وقتا هرچی تلاش کنی نمیشه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

یه چیز دیگه اینکه هرررگززز خودتو از تفریح کردن محروم نکن

تفریح و درس کنار هم