2777
2789

خببب

من ورودی مهرم  مهندسی دانشگاه آزاد

هیچ ایده ای راجب دانشگاه ندارم که چیکار کنم چجوریه جوش..

چه چیزایی و از قبل بدونم بهتره بیاید یکم از تجربیات و خاطره هاتون بگید

نصحیت کنید

خلاصه بگید چجوریه چجوری رفتار کنم و برم و بیام بهتره

مغرور باشم یا مهربون باشم

بعد راجب تیپ و استایلای دخترا هم بگید ک چجوریه و اینا...

و قراره برم دانشگاهی ک اکسمم اونجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم 

من بابام دانشگاه آزاد کار می کنه

هر کاری می کنی فقط اولا مواظب خوابگاه باش دوما مطابق با قوانین بپوش سوما ببین اگه زیاد رعایت نکنی از چشم استادا میوفتی 

اینجا هرچی بخوان می تونن بگن

یه موجودی از خودم بگم   فدا مدا همه نی نی سایتیام      سعی میکنم انرژی مثبت بدم ✌️✌️نیاز به درد و دل داشتی و خانوم بودی درخواست دوستی این کاربری فعاله و من گوش شنوات میشم 😘😘😘😘با افتخار محجبه💕💕ما یا هموطنیم یا هم عقیده پس بینمون دیوار نکش💓💓💓

نه بابا سالن مد ک‌نیست

هرجوری‌راحتی بپوش‌برو

این‌ک‌میگن دانشگاه ازاد دختراش هر‌روز یچی‌میپوشنو فلان الکیه

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

فک کنم ۳ دست ست لباس و کفش برای هر ترمت حداقل کافیه لباسای خوب و متنوع بپوش ولی خودتو توش گم نکن هدف اصلی درسه ولی باید ارتباط و خوش گذرونی با دوستان هم باشه علاوه بر خرجای دیگه پول کافه هم تو حسابت باشه  

2810