2777
2789

حوصله کارای معمولی ندارم🥱

چرا ازمغزم استفاده نکنم واسه یه کشف جالب....🔬

تغییر دردنیا....🩺

ماهی هم  یه کیف پراز۵۰۰یورویی درآمدم نباشه؟🏆💵💲

فقط نمیدونم چه دانشی لازمه🧬

شما میدونید؟؟؟؟؟.🔭

توحوزه علوم پایه باشه فقط💟

پزشکی وصنعتی خوشم نمیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو فقط گه نخور بقیه ش با من

اگر میخوایین لغو بشین خیلی قشنگ تاپیک بزنین و درخواست لغو بدین و نی نی یار رو تگ کنین یا بگین تگ کنن درست نیست تو تاپیکها فحاشی کنین بعد یکی هم پیگیر باشه بره ازتون شکایت کنه مثل یه کاربر و براتون دردسر درست بشه و زندگیتون هم خراب بشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
@niniyar_5 چاله میدون نیست اینجاتاپیک قبلش هم از الفاظ زشت استفاده کردهرسیدگی کنید

چاله میدان دقیقا جاییست که شما ازش اومدی .

نی نی یار لطفا به این کاربر رسیدگی کنید راه افتاده دنبال همه به همه فحش میده و بعد گزارش میزنه واقعا برات بشدت متاسفم .اینجا جای تو نیست 

@niniyar_5    ‍ 

@niniyar_5    

@niniyar_5    

چاله میدان دقیقا جاییست که شما ازش اومدی .نی نی یار لطفا به این کاربر رسیدگی کنید راه افتاده دنبال ه ...

چرا دروغ میگی؟😂

اگه جایی فحش دادم اسکرین شات بده و گزارش بزن نیازی به دروغ نیست خانم

@niniyar_5    

همه از شما شاکی هستن و من چندین مورد دیدم داری برای بنده های خدا گزارش میزنی @niniyar_5 @niniyar_5

من کاربر فعالی نیستم اگه از تعداد پستام متوجه بشید

کمتر دروغ بگید یه سایت ارزش دروغ نداره

من کاربر فعالی نیستم اگه از تعداد پستام متوجه بشیدکمتر دروغ بگید یه سایت ارزش دروغ نداره

نی نی یار لطفا رسیدگی کنید من می‌خوام امروز  تعلیق شم اما نه اینکه آدمی مثل تو گزارش بزنه بی دلیل آدمی که خودش دیگرانو آزار میده 

@niniyar_5    

نی نی یار لطفا رسیدگی کنید من می‌خوام امروز تعلیق شم اما نه اینکه آدمی مثل تو گزارش بزنه بی دلیل آد ...

چه گزارشی؟ حالت خوب نیستا

خوبه نی نی یار اومد به شما تذکر داد نه من