2777
2789
عنوان

خانوما تو رو خدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 28 پست
اره ماهی چن تا سکه میسه؟ ولی هم رو باید بگیری

هنوز تعیین نشده  عزیزم دیگه باید همینکار کنم چون خیلی پر رو هست جوری میخواد توافق کنه انگار من صیغه ایش بودم یا محض رضای خدا میخواد بده 

خیانت کرده میگه میخوای با پول من بری با دوست پسرات عشق و حال کنی

هنوز تعیین نشده عزیزم دیگه باید همینکار کنم چون خیلی پر رو هست جوری میخواد توافق کنه انگار من صیغه ...

بگو اره  چطور تو تونستی من چرا نرم     مهریه ت رو بگیر باهاش طلا یا چیزی بگیر که ارزششو داشته باشه یا خونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو اره چطور تو تونستی من چرا نرم مهریه ت رو بگیر باهاش طلا یا چیزی بگیر که ارزششو داشته باشه ی ...

همینو گفتم و مسدودش کردم 

گفتم نمیخواد خونه و اموالت برا خودت قانونی میرم جلو هر چی همون گفت دیگه 

بازم گلی به جمال شوهر شما گفتی توی الزام به تمکین رفتی و دیگه نذاشته برگردی چقدر خانوما تو این سایت ...

بگو خلایق هر چه لایق

هر کاری دلت میخواد بکن

خانوادش هم دست کمی از پسرشون ندارن

اصلا غصه نخور مطمئنم همه چی بر وفق مراد تو خواهد بود

بگو خلایق هر چه لایقهر کاری دلت میخواد بکنخانوادش هم دست کمی از پسرشون ندارناصلا غصه نخور مطمئنم همه ...

ممنون عزیزم 

فعلا میرم آرایشگاه  و صبح ها هم توی مدرسه غیر انتفایی به عنوان معلم یار 

خدا بزرگه سرگرم کردم خودمو 

دیگه چاره ای ندارم مغز پسرم رو که شسته باهام زیاد حرف نمیزنه دخترم گفت میگه اون نباید میرفت 

بچه هست دیگه اتفاقا پسرم بیشتر از همه توی بحث های ما مضطرب میشد چون فاصله زیادی نبودم یادشون میره نمیفهمن الان اون زندگی ادامه دادنش بدرد نمیخورد دیگه 

شوهرم یه خودشیفته ی به تمام هست نقش قربانی ها رو گرفته و همش سرزنشم میکنه

سلام عزیزم خوبی. دیگه با بچه هات در ارتباط نبودی؟ به نظرم حساب کن ببین دو دنگ خونه چقدر میشه چون تو دادگاه بخوای قسط بندی کنی مخصوصا که شوهرت شغلش آزاده نهایت دو یا سه تا پیش قسط بدن بقیه هم هفت هشت ماه یکبار یه سکه. ببین می تونی اعصابتو داغون کنی؟ سعی کن باهاش توافق کنی. شوهر من الان به خاطر مهریه افتاده زندان ده روزه ولی میگه می خوام همین جا بمونم. اگر یه مردی خودشو بزنه به بیعاری هر کاری ازش برمیاد

سلام عزیزم خوبی. دیگه با بچه هات در ارتباط نبودی؟ به نظرم حساب کن ببین دو دنگ خونه چقدر میشه چون تو ...

آخه رو حرفش واینمیسه 

دو دنگ میشه یه میلیارد و خورده ای  خق طلاق هم گفت میدم بهت 

ولی دوباره یچیز دیگه گفت اصلا اعتبار نداره آدم اذیت کنی هست 

مسدودش کردم راه ارتباطی ندارم باهاش دیگه 

اگه سه دنگ میداد بازم 

بعد میگه حق فروش هم نمیدم مگه میشه همچین چیزی فعلا اعتراض زدم روی مهریه معلوم نیست کی جواب بیاد 

با بچه هام آره تلفنی 

بعد برای چی رفت زندان؟؟خودت میتونستی بگی نره زندان؟؟

آخه رو حرفش واینمیسه دو دنگ میشه یه میلیارد و خورده ای خق طلاق هم گفت میدم بهت ولی دوباره یچیز دیگه ...

شوهرم نیومد برای قسط بندی مهریه حکم اومد همه رو باید بده حکم جلبشو گرفتم من نرفتم جلبش کنم رفته بود دادگاه ببینه چرا ممنوع الخروج شده گرفتنش. من رضایت بدم میاد بیرون. منم موندم چی کار کنم هیچی هم بهم نمیده منم که بیرون کرد میگه باید جدا بشیم.