2777
2789

نظر خاصی ندارم هرکسی مختاره هر اسمی دوست داره بذاره نظر من اصلا مگه مهمه؟😁

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کم پیش میاد توی اسمای جدید یه چیزی به دلم بشینه ‌عمق و ریشه ندارن انگار . حالا هی بگن معنی این میده معنی اون میده انگار بازم پوچه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نظر خاصی ندارم هرکسی مختاره هر اسمی دوست داره بذاره نظر من اصلا مگه مهمه؟😁

آره صددرصد ما حق نداریم تو اسم بچه ی دیگران دخالت کنیم ولی حق داریم از ی اسمی خوشمون نیاد مگه زوره😄

...

اسمای جدید و با معنا خوبه نه اینکه یه چیزی میزارن که طرف نمیدونه اصلا بچه دختره یا پسر حتی تلفظش هم ...

اره دقیقا اسم بچه رو میپرسی بعدش باید پسری دختره یا پسر حالا😂

...

آره صددرصد ما حق نداریم تو اسم بچه ی دیگران دخالت کنیم ولی حق داریم از ی اسمی خوشمون نیاد مگه زوره😄

خوشمون نیاد اما حق هم نداریم به دیگران حس منفی القا کنیم به هر حال طرف نشسته فکر کرده اسم انتخاب کرده حالا چه خوشمون بیاد نه نیاد

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
خیلی کم پیش میاد توی اسمای جدید یه چیزی به دلم بشینه ‌عمق و ریشه ندارن انگار . حالا هی بگن معنی این ...

اره بعضیاشون جدن قشنگ نیست ن آوای خاصی داره تازه معنیش میپرسی زیاد جالب نیست فقط چون تلفظش باکلاسه یچیزی میزارن  

...

خب دوس داره گذاشته 

از زینب و نمیدونم کبری صغری که بهتره 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
خب دوس داره گذاشته از زینب و نمیدونم کبری صغری که بهتره

کسی که زینب گذاشته هم دوست داشته گذاشته عزیزم،  پس لطفاً طبق منطق تون به علاقه اون فرد هم احترام بذارید

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوشمون نیاد اما حق هم نداریم به دیگران حس منفی القا کنیم به هر حال طرف نشسته فکر کرده اسم انتخاب کرد ...

اره  دقیقن..

بعدشم فک کن طرف اسمو گذاشته ثبت کرده و...

بعد شروع میکنن نظر دادن😂 خب قبلش کجا بودی الان چیکار کنم برات خوشت بیاد ...😑😂

من اسم خواهرمو وقتی کوچیک بود ی اسم خیلی خاص گذاشتیم بعد تو ایران زیر ده نفر اون اسمو دارن بگم فوری شناسایی میشم بعد فامیلامون با تلفظ اشتباه اسم بچه عذابمون میدن  مخصوصا افراد مسن آدم دلش میخواد هرچی دلش میخواد بگه ولی حرمت سنشون نمیزاره😑

بعد انتخاب اسم کسی حق نداره چیزی بگه بنظرم آدم قلبش میشکنه

...

خب دوس داره گذاشته از زینب و نمیدونم کبری صغری که بهتره

منکه نگفتم همه ی اسما ی جدید بدن...😔🔪😂

ولی خب  مثلا اسم مهتاب خیلی قشنگه ولی تکراری شده آدم دوست نداره اسم بچشون کسی دیگه داشته باشه وحق دارن ازاین بابت🌱❤️

ولی خب ...

مثلا کارن خیلی اسم قشنگیه ها 💕ولی میبینی طرف دوتا پسر داره اسم یکی و میزاره کارن یکیو  کامن بعد خیلی اصرار داره اسم ها ی بچه هاش هم قافیه باشه ب هر قیمتی😑😂🌱 بعد اسمارو جابه جا میگی ناراحت میشن

...

2810