2777
2789
وی اخه الان چهار تا بچه میاره اخه..اون دهه شصت بودا چهار تا میاوردن

مادرم ۱۴ سالکی ازدواج کرد کرد و ۱۵ونیم سالش بودش منو اورد و ۱۷ این داداشمو اورد و ۲۳ اینکی رو اورد و ۲۷ اینکیو اورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن واقعا بدبخته اگه تو زندگیش بمونه و سرکوفت های شوهرشو تحمل کنه میگن عجب ادم بی عرضه ای هستی چرا جد ...

من میدونم درک میکنم الان خود من با پدرم نمیتونم زندگی کنم تحملش کنم ولی مادرم چرا همچین انتخابی کرد چرا مارو به دنیا اورد و بعدشم گذاشت رفت پشتشم نگاه نکرد 

الانم حق نداره برگرده ادعای مادری بکنه بگه بچمو چرا کتک زدن دلیلش اینه که مادر بالاسرش نبوده 

مگه من کم کتک خوردم خواهر معلولم که فلج کم زجر کشید جلوی چشمم 

اگه واقعا به فکر اون بچست بباره بزرگش کنه سرو سامون بده 

در آخر هم رنگ‌بزنن اورژانس اجتماعی رسیدگی کنه

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
مشکل داری کامنت نزار ایشالله پاهات بشکنه ک درکم کنی چی میکشیم برو خدا ایشالله حقمو ازت میگیره نفرینت ...

چرا داری همه رو نفرین میکنی؟ درک میکنم ناراحتی ولی این راهش نیست کسی که تاپیک میزنه باید ظرفیتش بالا باشه 

اگر دروغ بگم پاهام دستم دستم بکشنه و اگر تو میگی من دروغمیگم ایشالله دچار تصادف یا پاهات بکشنه ک اون ...

ساکت شو ب حرف گربه سیاه بارون نمیبارع 

توهم قصدت تیغ زدن کاربرای سایته فک نکن همه ساده هستن نمیفهمن

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
من میدونم درک میکنم الان خود من با پدرم نمیتونم زندگی کنم تحملش کنم ولی مادرم چرا همچین انتخابی کرد ...

بتوچه کم حرف بزن ایشالله دچار داداشم بشی درک کنی ایشالله خدا ازت نگذره ب حق ۵ تن نفرینت میکنم ب داداشمم میگم نفرینت کنه نگذره خدا ازت نگذره پس فطرت 

معلوم بشه خدایا صدای منو بشنو ایشالله اینو دچار تصادف بده ای خداا

خدا هم از دست تو خسته شده. صد تا نفرین دیگه بکن ببینم چی می شه. اگه قرار بود نفرینای تو بگیره که سنگ رو سنگ بند نمی شد بچه جون‌. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

ینی چی که از عمد دستشو میکرد تو چشش

توام اومدی تاپیک زدی

برو چشاشووو دراررر

قصدم‌ پیر‌ شدن‌ بود ! اما‌ به‌ پایت ،‌نه‌ ب‌ دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- می‌گفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ‌ تره🌝- از رفتار آدم‌ها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدم‌ها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحت‌تره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️

ساکت شو ب حرف گربه سیاه بارون نمیبارع توهم قصدت تیغ زدن کاربرای سایته فک نکن همه ساده هستن نمیفهمن

ایشالله بمیری نفرینت میکنم ب حق امام حسین ب این اربعین قسم ب این امام ابولفظل قسم ب این امام علی قسم خدا ازتون نگذره تیع زنم بابات و خانوادتت هستن اینطوری میبنی همه رو ایشالله ماهاتون بکشنه نگذره ازت 

بتوچه کم حرف بزن ایشالله دچار داداشم بشی درک کنی ایشالله خدا ازت نگذره ب حق ۵ تن نفرینت میکنم ب دادا ...

به داداشت بگو زن باباش رو نفرین کنه ..نمیدونم راسته یا دروغ ولی خدا مشکل همه رو حل کنه 

جیش تو این زندگی😒

خب مث اینکه تاپیک سرکاریه 

قصدم‌ پیر‌ شدن‌ بود ! اما‌ به‌ پایت ،‌نه‌ ب‌ دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- می‌گفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ‌ تره🌝- از رفتار آدم‌ها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدم‌ها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحت‌تره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️

خدا هم از دست تو خسته شده. صد تا نفرین دیگه بکن ببینم چی می شه. اگه قرار بود نفرینای تو بگیره که سنگ ...

ایشالله خبر مرگت بیاد ایشالله دچار تصادف یا مریصی بشی ک یاد من کنی ک نفرینت کردم قلبم پاکه بی پدرم خیلی زجر دیدم نفرینم میگیره ایشالله نگذره خدا ازت ایشالله دعا میکنم شب روز ک اونای ک تحمت زدن ب من بد حرف زدن یا منو تیغ زن گفتن خدا نگذره ازش ایشالله بمیره و زنده بشه هزار بار