2777
2789
من پیش مادرمم از خیلی وقت پیشه طلاق داداشمم میگم ک فرار کرد اونده پیشمون

اونم بیارید پیش خودتون ..پدرو مادرت هر کدوم ازدواج کردن بچه ها هر کدوم رفتن ی طرف ..من جای مادرت بودم ازدواج نمیکردم بچه ها مو نگه میداشتم بیچاره داداشت چقدر اذیته .برید شکایت کنید بعد ی فکر اساسی کنید 

جیش تو این زندگی😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون بچه میارن طلاق میگیرن بچه رو در به در میکنن عرضه نگه داشتن ندارن انتظار دارن نا مادری مادری ک ...

زن واقعا بدبخته 

اگه تو زندگیش بمونه و سرکوفت های شوهرشو تحمل کنه میگن عجب ادم بی عرضه ای هستی چرا جدا نمیشی خودتو راحت کنی همه ش تقصیر خودته 

جدا بشه هم اینطور میگن 

فقط مردنش باعث میشه راحت بشین 

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
مادرم شوهر داره نمییزاره میتونم من فردا برم شکایت کنم؟۱۷ سالمه؟

اره عزیزم میتونی مجازات از جنبه ی عمومیشو میتونی بری شکایت کنی

چقدر لاشیه اون زن

میتونی پلیس بری گزارش بدی که خشونت خانگیه 

فقط لطفا پیگیری کن و دهنشو سرویس کن

اگه نیاز به وکیل داشتی بگو یه شماره بدم بهت

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
هر روز یه داستانی می سازی تو هم. خوشت اومده از این کار. به نظرم خودت مشکل داری. به جای نفرین کردن بق ...

مشکل داری کامنت نزار ایشالله پاهات بشکنه ک درکم کنی چی میکشیم برو خدا ایشالله حقمو ازت میگیره نفرینت نمیکنم میسپارمت ب خدا 

ما ۴ تا بچه ایم

ببین من خر نیستم یعنی ههمه داداشات چشمشون عمل کردن؟ 

همین داداشت ک چشمشو عمل کرده واسش ی کله تاپیک میزنی و میگی ی داداش دارم اینطوری شده 

بعد میگی چهارتا بچه ایم خر خودتی صب کن ب نینیار بگم حالت جا بیاد 

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
اره عزیزم میتونی مجازات از جنبه ی عمومیشو میتونی بری شکایت کنیچقدر لاشیه اون زنمیتونی پلیس بری گزارش ...

اره خاهر میخام تورخدا کرج میشینم تورخدا راهنمای کنید مادرم بره پیشش

مشکل داری کامنت نزار ایشالله پاهات بشکنه ک درکم کنی چی میکشیم برو خدا ایشالله حقمو ازت میگیره نفرینت ...

برو بابا. همه رو اسکل گیر آوردی. تو تاپیکای قبلی هزار بار راهنماییت کردن. به کدوم عمل کردی؟ مشکل روانی داری واقعا‌. خدا به دادت برسه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
نگو اونم کتک میخوره؟؟

بابا دروغ میگه همیشه راجب همین داداشش تاپیک میزنه برو دونه ب دونه بخون 

راجب همین داداشش ک چشمش و عمل کرده میگه بعد ی جا گفته ۹سالشع ی جا میگ ۱۴سالشع هر سری ی چیزی میگه

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
ببین من خر نیستم یعنی ههمه داداشات چشمشون عمل کردن؟ همین داداشت ک چشمشو عمل کرده واسش ی کله تاپیک می ...

اگر دروغ بگم پاهام دستم دستم بکشنه و اگر تو میگی من دروغمیگم ایشالله دچار تصادف یا پاهات بکشنه ک اون موقعه یاد من بیوفتی ک گناه منو شستی نفرینت میکنم ب حق امام حسین 

برو بابا. همه رو اسکل گیر آوردی. تو تاپیکای قبلی هزار بار راهنماییت کردن. به کدوم عمل کردی؟ مشکل روا ...

معلوم بشه خدایا صدای منو بشنو ایشالله اینو دچار تصادف بده ای خداا