2777
2789

دوستان داداشم کور شده شبکه چشش پاره شده میگ نامادرم منو میزد بابابام ادیتم میکردن نامادریم میزد سرم همش یا از قصد دستشو میکرد توچشم و بابامم عاشق زنشه. ومیگفتش حرفامو باور نداشت و فرار کرد اومد پیش ما داداشم حدود ۵ ماه میشه و چشم داداشم  مامانم عمل کرده بنظرتون مامانم بره زن بابامو شکایت کنه؟ و داداشم کور شده میخاد بابام بزاره بهزیستی انقدر پرو هم هست بابام 😭😭😭

مامانت عرضه داشت نمیذاشت زیر دست نامادری بمونه

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا ازش نگذره بله که شکایت کنه تورو خدا ولش نکنید حتماا شکایت کنید

تو رو خدا وقتی میبینید مشکل دارید بچه دار نشید 

نگید با بچه درست میشه زندگی 

شما که طلاق میگیرید بچه هاتون بیچاره میشن 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️
زودتر شکایت کنید تا بامبول در نیاورده

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...
مامانت عرضه داشت نمیذاشت زیر دست نامادری بمونه

عرضه وقتی ک پول نداشته باشی از کجا میخای گوشت مرغ بیاری بچت بخوره ؟ وقتی ک پدر بردار ببره شمال از کرج چجوری میخای بری دمبال بچت

عرضه وقتی ک پول نداشته باشی از کجا میخای گوشت مرغ بیاری بچت بخوره ؟ وقتی ک پدر بردار ببره شمال از کر ...

باید وقتی میخاییم تصمیم بگیریم بچه بیاریم 

از خودمون بپرسیم من فردا جدا شدم میتونم بچه رو تامین کنم؟ 

فردا مشکل مالی ندارم؟ ایندش چی میشه؟؟؟ 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
چی؟

تا نزده زیرش و زنو شوهری نقشه نکشیدن شکایت کنین ‌

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

ارع خدایا چه خانواده های ک پیدا نمیشه شکایت کنید هرچه زود تر

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤