2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله ک باید شکایت کنی اومدی تاپیک زدی ک ما بگیم یا نه این دگه پرسیدن داره

خب چ شکایتی کنیم چقدر زمان میبره زن بگه الکی میگه چی زنه ی لاشیه تمام بها هستش ی زن خرابیه زن بابام 

ناپدریم نمیزاره میگ ب زن من ربطی نداره

چه خانواده عجیبی ولش کنید مادرتون شکایت کنه

نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانشان نمی کند           و ادم هایی هستند که هرکز تکرار نمی شوند.                       و تو انگونه ای مادر... 🥀🖤

خودشون بچه میارن طلاق میگیرن بچه رو در به در میکنن عرضه نگه داشتن ندارن انتظار دارن نا مادری مادری کنه برای بچه در آخر هم شاکی هستند و شکایت میکنن 

خودم بچه طلاقم خودم دست نامادری افتادم خوب میدونم چخبره 

اگه دنبال مقصرین اولین و بزرگ ترین مقصر همون مادریه که طلاق کرفته باید میموند و بچشو نگه میداشت

در آخر هم کار نامادری هم نادرسته 

خواهشا بجای شکایت حضانت اون بچه رو بگیره بزرگش کنه 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

شکایت؟من یکی دستش به بچم میخورد تیکه تیکه ش میکزدم

که بزرگ ترین تیکه ش چشمش باشه

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
خودشون بچه میارن طلاق میگیرن بچه رو در به در میکنن عرضه نگه داشتن ندارن انتظار دارن نا مادری مادری ک ...

بروبرو خودت ی نامادری هستی پست فطرت خدا ازت تو نگذره

ک طرف نامادریو میگیری ایشالله زمین گیر بشی  

باید وقتی میخاییم تصمیم بگیریم بچه بیاریم از خودمون بپرسیم من فردا جدا شدم میتونم بچه رو تامین کنم؟ ...

حرفات حق ولی هیچ وقت آدم از فرداش خبر نداره کمی آروم تر 

عزیزم از کارما بترسمادرش لابد شرایطشو نداشته

تو خودت ی مادری اگر پول نداشته باشی توی ی زیر مین مستجر باشی ؟ پسر از سوسک مار مولک جای نفس نداشته باشی بچه رو میاری پیش خودت؟

ایشالله اگر دروغ بگم پاهام بکشنه بکشنه ها بقران قسم میخورم اگر تو گناه منو میشوری ایشالله دچار تصادف ...

گفته بودی  فقط ی دونه داداش داری و۱۴سالشع 

ولی اوننوقع گفتی۹سالشع جوابگو باش

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819