2777
2789

دو روز عقب انداختن ،تو اقدامم 

رحم دو شاخ زیاد دارم و تخمدان پلی کیستیک 

۳۲ سالمه شوهرم ۴۰ سالشه 

یکساله عروسی کردیم ۲ سال عقد بودیم 

الان که عقب انداختم تمام کارهای نکردم اومده توی ذهنم همش فکر میکنم زود بوده برام یا دارم پیر میشم یا خیلی محدود میشم و دیگه دوران خودم و عاشقانه هام با همسرم تموم میشه و مشقت شروع میشه ...خصوصا به دلیل نوع رحمم،میگن استراحت مطلق چون احتمال سقط شدید داری

چکار کنم با این افکار توروخدا آرومم کنین

من فایل عکس عروسیمو تازه گرفتم هنوز رو دیوار نزدم فکر میکنم اشتباه کردم زود بوده

بستگی داره بخای چندتا بچه بیاری

اگه فقط یک یمیخای خب فعلا اقدام نکن جلوگیری کن

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره بخای چندتا بچه بیاریاگه فقط یک یمیخای خب فعلا اقدام نکن جلوگیری کن

اره یکی می‌خوام الان عقب انداختم خیلی میترسم هول شدم حس عقب افتادن دارم ، حس یک عالم تفریح نکرده 

اگر مثبت باشم چکار کنم؟

بچابن حساب طبیعیه ؟

آخه ما یائسگی زودرس داریم و رحمم میگن مکشر داره،کلا جلوگیری نکنم 

بر طبق سنت نه زودنیست عزیزم اگه کلا بچه نخوای یه چیزی اما اگه بخوای بایدالان بیاری بعد ۳۵ هم سخته هم دردسر داره هم خیلی مشکلات هست شاید نشه اصلا پس سخت نگیر منم خیلی ناراحت بودم به خصوص سر دومی اما شکر که خدا بهم همدم داده الان دخترم منو ازتنهایی درآورده قبلا خیلی تنها بودم مسافرت ۳ نفره هم لذت خودشوداره بارداری هم کلا سخته ربطی به.رحم و تخمدان و اینانداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
نه خوبه، ما هم بعد یه سال تصمیم گرفتیم بچه بیاریم. چون دکتر گفت، به خاطر شرایط رحمم

خب این حسا رو نداشتی؟ چند سالته؟

من دوست داشتم سفرهای زیادتر ،جشن های بیشتر و کلی تفریحات بیشتری داشته باشم فکر نمی‌کردم آنقدر زود بگیره 

همین الانشم اگر مثبت باشه کلا ۹ ماه توی تخت باید باشم میگن بچه نگه نمی‌داره رحمت و کلی دردسر

حتی میترسم برم آزمایش بدم 

از طرفی واجب بود زودتر بیارم ،از طرف دیگه کلی حس پیر شدن و تموم شدن خوشی هامونو دارم

بر طبق سنت نه زودنیست عزیزم اگه کلا بچه نخوای یه چیزی اما اگه بخوای بایدالان بیاری بعد ۳۵ هم سخته هم ...

این حسا طبیعیه ؟ رفع میشه یا کلا باهام هست؟😞

الان من چجوری خودمو خوشحال کنم؟

اصلا زود نیس .اول ی بی بی بزن مثبت بود خداروشکر کن و مواظب خودتم باش

این حسام طبیعیه و رفع میشه یا همراهم می مونه؟ خیلی حس بدیه همش فکر میکنم دیگه خوشبام تموم شد 

خب این حسا رو نداشتی؟ چند سالته؟من دوست داشتم سفرهای زیادتر ،جشن های بیشتر و کلی تفریحات بیشتری داشت ...

بیشتر از این میترسیدم که بچه دار نشم، چون بعضی دکترا ناامیدم کردن، بعضی ها ام گفتن زودتر اقدام کن.نه، به نظرم بعدا با بچه هم میشه تفریح رفت.

این حسا طبیعیه ؟ رفع میشه یا کلا باهام هست؟😞الان من چجوری خودمو خوشحال کنم؟

حل میشه بذار تکون بخوره لگد بزنه تو دلت وول بخوره بعد دنیا اومدنشو که نگم برات😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

والا شما با وجود تنبلی که داری باید از خداتم باشه که زودی مثلت بشی فک میکنی باردار شدن با تنبلی تخمدان راحته؟؟من اخرش ای یو ای شدم تنبلی داشتم 

شما سنت هم زیاده بازم فک میکنی زوده ؟؟؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
والا شما با وجود تنبلی که داری باید از خداتم باشه که زودی مثلت بشی فک میکنی باردار شدن با تنبلی تخمد ...

تنبلی من شدید نبود ،رحمم تقریبا دونیمه تقسیم شده فضای نگهداری بچه اون پایین خیلی کمه،مشکل و حساسیت من این بود ،کفتن باید ۲ مرحله عمل بشی که نرسید به اونجا الان فکر میکنم باردارم

این حسام طبیعیه و رفع میشه یا همراهم می مونه؟ خیلی حس بدیه همش فکر میکنم دیگه خوشبام تموم شد

بستگی به خودت داره نباید ب خودت تلقین کنی.اتفاقا با بچه خیلی زندگی شیرین میشه درسته روزای اول یخورده سخته ولی بعدش عادی میشه. سختی بچه تا دوساله بعدش همه چی اوکی میشه

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی خداجونم..