2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

38 بازدید | 3 پست

سلام خانمایی گل از اونجای که همه نوزاد ها زردی میگیرن خواستم یه چیزی که خودو اماحان کردمو بهتون بگم عالیه 

بچم زردش ۱۵بود دکتر گفت بستری کن من خیلی میترسیدم بهش نورنگ دادم سه روزه خوب شد یعنی عالیه خیلی کم باید بدین 

خواهشا توصیه نکنین به هم 

من پیج پزشکی دنبال میکنم هفته ای نیست دورازجون دو سه تا فوتی نوزاد رو مطرح نکنن سر همین داروهای گیاهی 

نکروز روده چسبندگی و...

ممکنه رو ۱۰۰ تا بچه چیزی نشه درمانم کنه رو یکی واکنش شدید بده 

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این نشنیدم ولی ترنجبین یااصلا گیاهی نمی‌خوان بدن همون شربت بیلی ناستر ازداروخانه بگیرن سه روز بدن واینکه اصلا چه رونبایدگرم بگیرن ازلحطه تولد زردی اگه بالابودن لباسش روخیلی کم بسته به فصل گرمای خونه تنطیم ‌شه28درجه زیرنورمهتابی باشه می‌نگرم نگه نداشتن نصف راه رو رفتین مادرم خنکی بخوره

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست