2777
2789

پیش هم‌نبستیم مقصر دعوام‌من بودم‌ک‌از کوره در رفتم ی رفتار اشتباه انجام دادم همسرم ناراحت شد و‌بحثمون شد دیشب بهش پیام‌دادم بهش گفتم ک اونلحظه عصبی بودم همسرم حرفای خوبی اصلا بهم‌نزد چیزایی گفت که حالم خیلی بد شده تاصب نتونستم بخوابم واقعا ذهنم درگیر شد همیشه تلاش کردم توزندگی بهترین باشم از خودگذشتگی های زیادی داشتم درکش میکردم دقیقا بهم گفت همبشه تنها بوده هیچوقت پشتش نبودم و‌کلی حرفای اینچنینی واقعا حالم بده نمیتونم اروم بشم و دبگ‌هم‌نمیخوام بحث و‌ادامه بدم هرچند وقتی بهش بگم ک ناراحت شدم ازاین حرفا تهش میگ  اونلحظه عصبی بودم و حرفی ردم ولی بنظرم اتفاقا ادم تو عصبانیت حرف دلش و‌میگه

هیچکار قرار نیست بکنم هیچیم بهش نمیخوام بگم ولی خیلی روز سختی دارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کاملا درکت میکنم. منم وقتی از چیزی انتقاد می‌شنیدم که تا اون لحظه فکر میکردم نقطه قوت و جاذبه شخصیتم ...

نمیتونم با خودم‌کنار بیام اصلا واقعا بهم ریختم 

دیشب وقتی گفت فقط بهش گفتم‌حق با تو واقعا حوصله ادامه دادن نداشتم ولی الان همش میگم کاش میشد بهش بگم ک اینهمه من تو زندگی تلاش کردم ک حمایتش کردم نذاشتم‌تو‌سختیها تنها باشه حالا برگشته بهم‌میگهدمن توسختی ها فقط خودم‌بودم‌همیشه پشتم و‌خالی کردی اصلا خوب نیستم اصلا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم با خودم‌کنار بیام اصلا واقعا بهم ریختم دیشب وقتی گفت فقط بهش گفتم‌حق با تو واقعا حوصله ادامه ...

مطمئن باش از روی احساس اون لحظه بوده.  بهترین کارو کردی که باهاش بحث نکردی. کمی باهاش سر سنگین باش. و سعی کن کمتر براش فداکاری کنی. اگر گفت واسه چی؟ بگو تا الان فکر میکردم که چقدر در سختی‌ها کنار شوهرم بودم... حالا که از نظر تو اینطور نیست، دیگه لزومی نداره به اون شکل رفتار کنم.