2777
2789

چند روز پیش دوتا مرغ آورده بودن تو خونه من فک کردم برای تخم گذاریه یهویی مامانم برداشت یکیو آورد گفت حاج خانم سر کدومشونو ببرم قلبم ریخت رفتم توی اتاق گریه میکردم گریهههخخخ صدای ناله مرغ ها خیومد من زار میزدم

حالم خیلی بده همش سعی میکنم فراموش کنم نمیتونم خیلی وحشتناک بود صداشون انگار داشتن درد میکشیدن یا التماس میکردن 😭

به بقیه کار ندارم میخواین بخورین بخورین به من و هیچکس ربط نداره ولی خودم ۲۲ ساله لب نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن که حلال گوشت هستن و اگه سر بریده نشن بلاخره بعد از یه مدت تلف میشن این قانون طبیعته

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

درکت می کنم

تو روستای ما قصابی ها کنار خیابون ذبح میکنن

من یه بار داشتم رد میشدم صدای گوسفند اومد مسیرم را کج کردم اصلااااا نمی تونم ببینم همچین چیزی

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
در تعجبم چرا نمیترکییع تاپیک میزنم یا پست میذارم نینی یار سریع تعلیقم میکنهیکی مث تو هنو هست.

چییمگییییییییییییییییییس چیمیگییییییییییی ها تو چرا خودتو مینداذی و نخود هر آشی می‌کنی من کی همچین چیزی گفتم ؟؟ دلت جایی پره برو بیرون از تاپیکم

حتما این ۲۲ سال فتوسنتز کردی 😑

وقتی زندگی رو روالش نیست وقتی همه چی انقدر درهم برهمه😮‍💨من دیگه ازهیچ اتفاقی تعجب نمیکنم حتی رسوایی امشب.غریب شبی امشب پرازوهم خیال گاهی فکرمیکنم یکی مارومینوسه✍️

منم شب عروسیم میخواستن برام بره بکشن اصلا نگاش میکردم یه جوری میشدم 

گفتم نمی‌خوام سرشو ببرین 

گفتم عروس ضامن شده میگه فردا سرشو ببرید

گفتم نه من کلا نمی‌خوام 

بره رو از عموش خریده بودم 

فرداش بردنش تو گله دوباره 🥲😂 خیلی خوشحال شدم 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'