2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه نصف شبا از اتاقش یلند میشه میاد پیش ما میخوابه نمیدونم دیگه چیکار کنم رو تختش بخوابه

باید کم کم عادتش بدید رو تخت خودش بخوابه و یکی از کاربرا گفت محافظ تشک خوشخواب بگیر 

فقط روش با اسکاچی که مخصوص ظرف نیست و مایع بکش ردش زرد نشه بذار تا خشک شه کاری نمیشه کرد اما در اولی ...

سحر جان عزیزم من بچم اتاقش جدا نیست الان ده ماهشه اون اتاقی هم که باهمیم خودم تختمونو جم کردم همه رو زمینیم ولی خب اتاق کثیف شده من ان شاالله هفته اتی میخوام کف اتاق و هال بشورم فرش و موکتا رو هم طاهر کنم خواستم ببینم چه پیشنهادی برام داری که دیگه کثیف نشن

دوتا مورد رو هم باید توضیح بدم یکیش اینه که بچه رو تو حمام مستر همون اتاق می شورم چه جوری مطمین شم وقتی میام بیرون ابی که میچکه از خودش و لباس خودم نجس نیست؟

و دیگه اینکه بچه رو شما همیهش پوشک میکردید یا شبا وقت خواب بازش میذاشتید؟چکار باید بکنم که دیگه کثیف نشه بچه هم آسیب نبینه پاش؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
2810