2777
2789
عنوان

اون کیه که از الان شام فرداش هم پخته 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پنج شنبه جمعه از بیرون غذا میگیریم

مثلا خواستم امشب از بیرون نگیریم نشد که بشه کباب خوردیم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
وای منم الان قرمه سبزی گذاشتم برا فردا گلم

شما همیشه شب قبل میزاری؟؟ 

من شنیدم اگر قرمه سبزی رو ازشب قبل بزاری بعد بره تو بخچال دوباره فردا بزاری رو اجاق خوشمزه تر میشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عالی به نظر میرسه...نوش جونتون..کنارش هم سالاد شیرازی درست کن جای مارو هم خالی کن

مرسی عزیزم جات سبز☺️

خدایی خیلی خوشگله برنجتم آبکش کن دمش رو بزار برا فردا یه ساعت قبل از سرو ناهار نوش جونتونمنم تصمیم گ ...

به نظرم همین الان بپز هرچی رو شعله ملایم بپز جامیفته عالی میشه

یادم رفت بگم لوبیامم نپخته س خام😅

من که هیچ وقت لوبیا رو نمی‌پزم همه رو باهم میریزم خیلی عالی میشه کلا قرمسبزی هام خیلی خوب میشه