2777
2789
عنوان

تتو و ارایشگری

65 بازدید | 7 پست

میخوام برم دوره ی تتو نظرتون چیه درامد داره نمیدونم هم اگ رفتم از پسش برمیام مشتری برام میات منک از خودم مطمنم زود یاد میگیرم و حرفه ایی میشم ولی مشتری چجور جور کنم هنرم خوبه ارایشی هم اوکی ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم

طبق چیزی که دیدم و شنیدم شما  چندسال اول مشتری بدست نمیاری بجز فامیل و دوست و آشنا

شما خودت وقتی میخوای تتو بزنی میری سراغ تتوکار باتجربه تر درسته؟ پس تجربه واقعا خیلی مهمه هیچکس از اولش حرفه ای نیست 

دراین حد اطلاعات دارم که اگر صبر و حوصله دارین و میتونین کم کم مشتری بگیرین (چون یهو کارتون نمیگیره زمان میبره مثل هرررشغل و حرفه دیگه ای) حتما حتما موفق میشین

واقعا درآمد تتو خیلی خوبه اگر صبر داشته باشین تا به زمان اوجش برسین

سلام عزیزمطبق چیزی که دیدم و شنیدم شما چندسال اول مشتری بدست نمیاری بجز فامیل و دوست و آشناشما خودت ...

فامیلامون زیادن منم خیلی امیدوار و انرژی مثبتی ب شغل ارایشگری دارم چون از مجردیام عاشق شغل ارایشگری بودم حالا بچه شیش ساله دارم و میخوام قدم جلو بردارم ب ارزوم