2777
2789

عرق یونجه یا سه شیر شیره توتانگور خرما قاطی کن ب یک اندازه بخور بعد هروعده جاق میشی اندازه نیوشاضیغمی میشی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عرق یونجه یا سه شیر شیره توتانگور خرما قاطی کن ب یک اندازه بخور بعد هروعده جاق میشی اندازه نیوشاضیغم ...

شما تجربه دارین ؟ تا چند کیلو افزایش میده؟

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
شما تجربه دارین ؟ تا چند کیلو افزایش میده؟

بطور دقیق مخوردم ولی از۴۵تونسم ب ۷۰ برسه قدمم۱۶۵ هستش گلم کلامن کم خوراکم اگر نخورم یه مدت اشتهام کورمیشع ولی خب حتی اگه نخوریشم دیکه وزنت همون گیمونه چراجون تو بطور طبیعی چاق شدی وبدنت گوشت خالص گرفته مث پودر یاقرص جاقی ک نیس ورم باشه ۱هفته نخوری ورمت بخابه بعدش ضررنداره اصلامفیدم هس ولی یکم زمان بره یکم ک ب نتیجه دلخاهت برسی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

بطور دقیق مخوردم ولی از۴۵تونسم ب ۷۰ برسه قدمم۱۶۵ هستش گلم کلامن کم خوراکم اگر نخورم یه مدت اشتهام کو ...

منم هم قد شمام و همین خصلتو دارم بدخوراک و کم خوراک ..🥴با سیپرو و مسکن نیاک ک پودرنارگیل و ...ایناس با شیر تونسم از ۴۸ ب ۵۴ برسم میخام تا ۶۰ برم دنبال یچیز بهترم ..خدایی لاغری اعتماد به نفسم ادمو میگیره ..🫠 عرق یونجه رو قاطی سه شیره کنم ؟؟ 

منم هم قد شمام و همین خصلتو دارم بدخوراک و کم خوراک ..🥴با سیپرو و مسکن نیاک ک پودرنارگیل و ...ایناس ...

اره واقعا من توپر ک شدم ورززشم میکنم خیلی خوش اندام شدم تو۶۵ تا۷۰برسی عالی میشی فک کنم وقتی ک هم قد منی ن عزیزم عدق  یونجه ک جداس قبل هروعده میخوری ۱لیوان جای خوری ۱ساعت یا۳۰دیقه قبل  این باعث میشه خیلی گشنه بشی ودوبشقاب بخوری قبل صبحونه نمیخاد  بخوری چون ک خودت کم کم معدت ب زیادخوردن عادت میکنه بعدش ک ب نتیجه دلخاهت رسیدی میتونس نخوری چون معدت ادامه میده ب پرخوری 

۳ شیره ام همین کاربردو داره مثلابعد هروعده ۱ ق چ خوری میخوری باعث میشه غذات زودی هضم بشه ودوباره گشنت بشه

بطور دقیق مخوردم ولی از۴۵تونسم ب ۷۰ برسه قدمم۱۶۵ هستش گلم کلامن کم خوراکم اگر نخورم یه مدت اشتهام کو ...

و اینکه چند قاشق بخورم ؟ خالی یا با آب ؟ 

اره واقعا من توپر ک شدم ورززشم میکنم خیلی خوش اندام شدم تو۶۵ تا۷۰برسی عالی میشی فک کنم وقتی ک هم قد ...

ماشاءالله خداروشکر با همین دو قلم به نتیجه رسیدی😘🥰مررسی عزیزممم❤️ 

ماشاءالله خداروشکر با همین دو قلم به نتیجه رسیدی😘🥰مررسی عزیزممم❤️

ارهرعزیزم بیشتر باعرق یونجه ولی چون من تنبلی دارم مجبوربودم یه مدت ۳شیره بخورم ک البته الانم باید بخورم متاسفانه بچه دارنمیشم ومجبورم چیزای گرم بخورم

ارهرعزیزم بیشتر باعرق یونجه ولی چون من تنبلی دارم مجبوربودم یه مدت ۳شیره بخورم ک البته الانم باید بخ ...

عزیزمم امیدوارم به زودی دامنت سبز بشه خدا خوش‌حالت کنه 🌹

2810