2777
2789

سیپرو بشدت بد رو مغز اثر داره

یه لحظه لطفا👈👈من یه خانم خونه دار بودم اما تصمیم گرفتم تغییر کنم و همینطور شد و شدم یه🥰🥰 بانوی کارآفرین🥰🥰تو هم اگر دوست داری تغییر کنی بهم پیام بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اثرداشته؟

اره بد نبوده خدایی تغییر داشته البته پودرمسمن نیاک با شیر هم میخورم پودره از پودرنارگیل و بادوم درختیو ایناس ت همین نی نی سایت گفتن 

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍
نزدیک 6 الان وزنم استپ شده از گرمیه هوا سردرد میشدم نمیدونسم درست غذا بخورم از 48 اومدم 54 یا 53/700

البته از خرداد خوردم سه ماهه

نزدیک 6 الان وزنم استپ شده از گرمیه هوا سردرد میشدم نمیدونسم درست غذا بخورم از 48 اومدم 54 یا 53/700

اوووه تو دوماه دمت گرم من یه هفت روزی میخورم اشتها دارم اماچیزی اضاف نکردم خیلیم غذامیخورم انقد ناراحتم

الان چل تا قرص دارم برا دوماه مثل شما بشع فک کنم باید بازبخورم

چیا میخوردین ک روچاقیت اثرداشت

اوووه تو دوماه دمت گرم من یه هفت روزی میخورم اشتها دارم اماچیزی اضاف نکردم خیلیم غذامیخورم انقد نارا ...

واقعیت همین سیپرو نجاتم داد چون به شدت بی اشتهام بعدشم هرروز روزی دو لیوان شیر با پودرمسمن نیاک یبار صبح یبار شب عصرهم بسکوئیت و چندتاخرما و میوه و شامم سبک ولی در هفته یبار فست فود ..آب هم زیاد بخور و اینکه صبر کن هفت روز خیلی کمه 

واقعیت همین سیپرو نجاتم داد چون به شدت بی اشتهام بعدشم هرروز روزی دو لیوان شیر با پودرمسمن نیاک یبار ...

اها من هفت روز انقد غصمه میرم میبینم وزنی ندارم

این پوذر ک میگی ازکجاگرفتی ضررنداره توش کورتن نیسن

نه یه بچها نی نی سایت گفت نه خاب آور بود ک بگم همین سیپرو توش باشه نه کورتون ک باد کنم از طب سنتیه سایت باسلام داره حتمن نیاک باشه پودرنارگیل و بادوم درختی و ایناس میتونی سرچ کنی دقیق ببینی خودت بخری میکس کنی البته اون خانوم 7 کیلو باهمین اضافه کرده بود  بدنا متفاوته

2810