2777
2789

متوجه شدم پسرم دقیقا روی خط فک یه زائده متحرک داره حالت کیست و چربی دست میزنی جابجا میشه ولی همینجوری ثابته کسی رو دیدین مشابه این مشکل؟

دقیقا این قسمت صورت این خانومه اندازه همین نقطه هستش

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

داداش من داره روی استخون گونه شه خیلیم بزرگه و برامده

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداش من داره روی استخون گونه شه خیلیم بزرگه و برامده

خب دکتر بردید چی گفت؟از داخل دهان مشخصه؟این اصلا داخل دهان نیست و با لمس احساس میشه همینجوری دیده نمیشه

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
کیست چربی نیست ،غدد لنفاوی هست ،چیز خاصی نیستسرماخوردگی ،عفونت کوچیک آلرژی ،دندون خراب هم باعث بزرگ‌ ...

نه اونو می‌دونم کجاست غدد لنفاوی نیست بالاتره بین لپ و استخون فک 

غده لنفاویه ،عفونت داره که ورم کرده

نه نیست اون نزدیک گلو و گردن میشه این رو لپه تو خود صورت روی استخون فک یکم بالاتر

خب دکتر بردید چی گفت؟از داخل دهان مشخصه؟این اصلا داخل دهان نیست و با لمس احساس میشه همینجوری دیده نم ...

بله الان ۲۰ سالشه وقتی کوچیک بود پیش چنددکتر زیبایی بردن گفتن نمیشه برش داشت چون اون طرف صورتش و لبش کج میشه

اینم زیر پوستشه و اصلا تو قسمت داخلی دهانش نیست

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
بله الان ۲۰ سالشه وقتی کوچیک بود پیش چنددکتر زیبایی بردن گفتن نمیشه برش داشت چون اون طرف صورتش و لبش ...

از تو دهان مشخصه یا نه؟

از تو دهان مشخصه یا نه؟

نه