2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نپرسیده،منم نپرسیدم،

اما الویت در زندگی و علاقه خانواده ای هست که تشکیل دادم نه خانواده ای که ازش اومدم،همه رو دوست دارم پدر و مادر و خواهر و برادر و همسر و فرزند اما الویت خانواده ای هست که تشکیل دادم و مسئولیتش گردنمه

خانوادتو دوس نداری ؟

خانوادم پشتم نیستن

میگن دختر که رفت دیگه رفت

باقیش با شوهرش

هیچ وقت نبودن

تازه بابام پولامم راحت برداشت تو کار با همسرم

رحم نمیکنه

گفت ارثم نمیدم

همه رو جلوتر کرد به اسم یه پسرش

من هفته پیش ازشوهرم پرسیدم فکر میکنی من چقدر دوست دارم با اطمینان کامل گفت۲۰درصد.قلبم بدجور شکست ۱۵سال زندگی پرفراز و نشیب تحمل کردم که اون فکر کنه۲۰درصد دوسش دارم.گفتم واسه۲۰درصد یعنی من موندم یعنی مرد دیگهنبود برم باهاش این همه مشکلات ۸سال ناباروریش چرا۲۰درصد فکر کرده قلبم اتیشه.گفت میدونم بعد من زود میری باکسی

من هفته پیش ازشوهرم پرسیدم فکر میکنی من چقدر دوست دارم با اطمینان کامل گفت۲۰درصد.قلبم بدجور شکست ۱۵س ...

خب نپرسیدی چرا این فکرو میکنه؟

شاید مدل ابراز علاقه و زبانش باهات فرق داره

مثلا من اول ازدواج به زبون خودم ابراز میکردم قربون صدقه میرفتم قر و فر تو رابطه و اینا،ولی بعدش فهمیدم تو دنیای اون اگه تو فعالیتهای اجتماعی و خواسته های قلبی اش باهاش همراه باشم این نشونه عشق زیادم بهشه

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

خب نپرسیدی چرا این فکرو میکنه؟شاید مدل ابراز علاقه و زبانش باهات فرق دارهمثلا من اول ازدواج به زبون ...

چون بامارش خوب نیستم.اینم میدونه مقصراونه.میگه قبول دارم اون بده.خوب من چکارکنم؟اصلا بی احترامی نمیکنم بهشون ولی پیش شوهرم فقط گله ازشون میکنم اصلا دلم با مادرش صاف نمیشه ظاهر عالی هستم ولی پشت سر واقعانمیتونم.من تاحالا بهش نگفتم ولی انقدر عاشقشم حد نداره یعنی دیونشم این گفت۲۰درصد شاخ دراوردم.البته شوهرم زنارو نمیشناسه  شاید عشق زیادم کنترل گری شده نمیدونم واقعا.راحت گفت تو میری بعد من.نمیدونه بعد اون منم کنارش خاک میشم