2777
2789
علائمش چیه؟؟؟

نمی دونم 

من توده ی ادنوم دارم  که میگن احتمالش هست سرطانی بشه  

من درد کبد دارم و کبد چرب گرید ۳ 

ولی میگن شکم بزرگ میشه 

جوش میزنه رو بازوها ....

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرشوهرمنم داشت . یکی از نوع های بد سرطان هست چون در مرکز بدن هم قرار گرفته خیلی زود گوارش و درگیرمیکنه و پخش میشه توبدن . پدرشوهر من هیچ دردی نداشت اتفاقا اون اواخر خیلی خوشگلترم شده بود خدابیامرز . چون هیچ دردی نداشت خیلی دیر هم متوجه شده بود . واسه چی میپرسی ؟

ان شاا... که بلا دورباشه از همه کاربرای  سایت 

خدا جونم                                                           دمت گرم   
واییی نه منم دو هفته ست که معده درد شدید دارم غذای چرب ک میخورمم خیلی ببخشید سرگیجه شدید دارم و استف ...

اره از کبده   یه سونو بده خیالت راحت بشه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
پدرشوهرمنم داشت . یکی از نوع های بد سرطان هست چون در مرکز بدن هم قرار گرفته خیلی زود گوارش و درگیرمی ...

واسه خودم 

ادنوم دارم  دو تا توده ی کبدی ...

واسه خودم ادنوم دارم دو تا توده ی کبدی ...

بد به دلت راه نده الکی استرس به خودت نده .اگه اونجوری باشه همه سرطان دارن فقط واسه بعضی ها عود میکنه .

یه پزشک متخصصی میگفت درمان کبد چرب در عرض یک ماه هستش ولی کسی رعایت نمیکنه .

میگفت ۱. یک ماه کلا برنج و ماکارونی و نون و از وعدا غذاییت کلا قطع کن یا به ناچیزترین حد ممکن خودش برسون 

۲. فعالیت بدنیتو افزایش بده مخصوصا پیاده روی 

میگفت اگه یه ماه اینکارو کنی کبدت پاک میشه 

پدرشوهرمن ۸۰ سالش بوداااا. شماکه جووونی برو پارک برو باشگاه تغذیه تو درست کن وزنت و بیار پایین 

بد به دلت راه نده الکی استرس به خودت نده .اگه اونجوری باشه همه سرطان دارن فقط واسه بعضی ها عود میکنه ...

اره انجام دادم 

اره انجام دادم

اگه انجام میدی مطمئن باش دیریا زود اثرات مثبتش و تو سلامتیت میبینی . فقط به حرف اطرافیانت که میگن اوه چقد لاغر شدی توجه نکن و به تغذیه سالم و تحرک بیشترت ادامه بده .ان شاا... که همیشه تنتون سالم و سایتون بالا سر بچه هاتون 🌹

اگه داری شیمیدرمانی میکنی‌نه ولی اگه درحال شیمی درمانی نیستی من همسایمون فیبروز بود گرید یک شد با گی ...

چه گیاهایی من گرید ۳ هستم  و دو توده تو کبدمه