2777
2789
عنوان

گوشی هایِ قدیمی و معیوب و بدون استفاده تویِ خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 25 پست

سلام نوکیا 1100 دارم خاموش شد و دیگه روشن نشد. می خرید؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این گوشیم فقط دیتا اون گوشیم انتن😑

دیتا از تنظیمات هست

آنتن از سخت افزار

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام نوکیا 1100 دارم خاموش شد و دیگه روشن نشد. می خرید؟

سلام بله

عکسشو برام محبت کنید در خدمتم

۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

سپاس

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
راستی یه تبلت لنوو هم هست شارژنمیشه

سلام 

عکسشو برام بفرستید در خدمتتون هستم

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

یه سامسونگ گرند پرایم صفحس سوختهو یه نوکیا ساده مشکی قدیمی بدون باتری

سلام

عکسشو محبت کنید برام به شماره زیر بفرستید در خدمتم

۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

یه گوشی دارم هو آوی y6 ال سی دیش شکسته به کارتون می اد . یه جی پلاس ایکس ده هم دارم اونم تاچ و ال سی ...

سلام

عکسشو محبت کنید برام به شماره زیر بفرستید در خدمتم

۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

سلام یه تعداد گوشی قدیمی دارم میخرین؟

سلام عکسشون رو محبت کنید در خدمتم

۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲