2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر. قدش ۸۰ سانت. وزن ۹.۲ متاسفانه. همش راه می ره. کم غذا هستش. مامان و بابا می گه. به به. أخ. به آب ...

عزیزم من دوقلوپسر دارم یکیشون ۹کیلو یکیشون۱۱کیلوعه

قد هم حدودای۷۶،۷۷ هستش

کارخاصی نمیکنن مثلا دست دست بای بای و….

هنوز مسقل راه نرفتن اما به همه جا دست میگیرن راه میرن چهاردست وپا هم میرن خیلی شیطونن

اما خیلی دستورپذیری ندارن

نگرانم،تاپیک قبلم رو بخون کامل توضیم دادم

بچه آبجیم ماما بابا ننه دده

عزیزم خدا،حافظش باشه

دست دست بای بای از این کارا چکارایی میکنه؟

دستورپذیری داره مثلا بگی فلان چیزا بده میده؟یا فلان کارا بکن انجام میده؟

عزیزم خدا،حافظش باشهدست دست بای بای از این کارا چکارایی میکنه؟دستورپذیری داره مثلا بگی فلان چیزا بده ...

اره دست میزنه بابای میکنه میگی ماشینتو بیار میاره اینجوری عزیزم میشه یه خواهشی ازت داشته باشم این تاپیکو گزارش بزنی تاپیک صفحه ۱۱ هست نوشته آخرتم و دنیام خراب شده خیلی مدیونت میشم

عزیزم من دوقلوپسر دارم یکیشون ۹کیلو یکیشون۱۱کیلوعهقد هم حدودای۷۶،۷۷ هستشکارخاصی نمیکنن مثلا دست دست ...

چرا انقد اختلاف وزنی دارن؟؟؟!!

من غذا نخوردنش اذیت می کنه که کم وزن مونده. ۱۱ ماهگی شروع به راه رفتن کرد. بای بای می کنه. می رقصه. دست هم می زنه.

نگران نباشید یه کم دیر و زود طبیعیه

سلام عزیزمهنوزم از بابت اتیسم نگرانی دارین؟؟؟؟

شمام به بچه تون مشکوک به اوتیسم هستید؟

والا منم هنوز نگرانم

من دوقلودارم الان۱۶ ماهشونه دقیق

خیلی خیلی بازیگوش و شیطونن به دیوار راست بالا میرن

اما کلمات خاصی نمیگن،یکیشون برونگرا خوش اخلاق اجتماعیه باهمه میخنده بغل همه میره یکیشون میشه گفت درونگراس بیشتر به خودم و مادرم وابسته س تازگیا خیلی غر میزنه یهو عصبی میشه گریه میکنه نمیدونم چرااینجور میکنه منم اعصابم بهم ریخته س