2777
2789
عنوان

حوصلشو ندارم

2394 بازدید | 14 پست
دیشب با شوشوم دعوام شد الان نه حوصله خودمو دارم نه بچه طفلک بچم دیشب هی از خواب پا میشد شیر میخورد باز چند دقیقه بعد از گرسنگی بیدار میشد اخه من دیروز فقط یک ناهار خوردم چون اقا گفته بود غذای نونی میخوام یادش رفته بود نون بگیره شبم که دعوامون شد من وقتی جوش میزنم چیزی میخورم دل درد میشم الانم از صبح میل صبحانه ندارم بچه 8 ماهم این وسط باید بیچاره بشه منو شوشو خیلی اختلاف داشتیم ولی موقعی که اصلا فکرشو نمیکردم حامله شدم نمیدونید چقدر از شوشو بدم میاومد کلی مشاور رفتم تا تونستم باهاش کنار بیام مشاور حتی به شوشو گفت اگه 100 تا زن دیگه هم بودن تا حالا باهات دووم نمیاوردن تازه خیر سرش استاد دانشگاه و همه ارزو داشتن زنش بشن .ولی خدا میدونه هیچی نمیفهمه
با بچه لج نکردم اعصابم خورده اشتها ندارم برا بچه فرنی درست کردم دادم ولی تحملم تموم شده اینم یک ریز گریه میکنه بغل میخواد شوههرمم الان تعطیله ولی الکی میره دانشگاه پدر مادرش بعد از 25 سال زندگی طلاق گرفتن راستش من ابروشو حفظ کردم به هیچک کس از فامیلمون نگفتم تا سر افکنده نشه ولی این مرد اصلا ادم نیست هیچ ئرکی نداره حتی شبی که واسه زایمان درد داشتم ومیگفتم درد دارم ولم نمیکرد تا خودشو ارضا کنه بعدشم که کیسه ابم پاره شد رفت خوابید از ساعت 2 شب تا 5 درد کشیدم بعد به زور بیدارش کردم تازه موقع زایمان که همه مردا صف میکشن پشت در اتاق اقا رفتن تو ماشین بخوابن وقتی از اتاق اومدم بیرون اخرین نفر ایشون اومدن تازه شب قبل که بریم بیمارستان میگه یکی از سکه هاتو بده فردا برات کادو بیارم ...................خدا میدونه اگه یک دسته گل میاورد میگفت عزیزم میخواستم یک کادوی مناسب بگیرم ولی نتونستم بیشتر خوشحال میشدم یعنی از هر جای زندگی بگین من حرف دارم از این اقا بگم فقط باید تحمل کنم اخه منم ادمم نیاز دارم یکی درکم کنه........همش میگه اشتباه کردم همیشه بهترین لحضه های زندگیمو نابود کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ملیکا جون وضع من بهتر از تو نیست ...........................

نمیخوام چیزی بگم ولی کاملا کاملا درکت میکنم پ

واسه بچه ات تحمل کن و آدمش کن

یا اینکه قضیه رو تمومش کن و بچه رو از اون منطقه پر استرس دور کن .......منظورم طلاق نیست گفتم دورش کن
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
اصلاح چی عزیزم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اولا هی گریه میکرد میگفت ببخشید من دوست دارم همیشه با این رفتاراش خرم میکرد دلم براش میسوخت میگفتم از رو نادونی میکنه میبخشدیم ولی الان کم اوردم همش اشتباهاشو باید نادیده بگیرم مثل اب خوردن دروغ میگه میرم خونه مادرش تمام زندگیمو میریزه وسط هر کلمهای بگم تعریف میکنه مثلا چند بار کمک کرده رفتیم پای بچه رو شستیم میاد تو خونه مامانش میگه وقتی میرم پای بچرو بشورم این کارو میکنه کلا میخواد جلب توجه کنه چون خانوادشون اصلا احساسات ندارن یک ماهم نریم نمیگن یک خبر بگیریم شاید پسرمون مرده بریم تعزیه عین ماست میمونن
تو خودت میگی اونا خودشون درگیرن و طلاق گرفتن دیگه به اینا فکر نمیکنن

اصلا چرا میری به مادرشوهرت حرف میزنی به نظرم خیلی بی نتیجه هست جز آبروریزی
(السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا)
خیلی ناراحت شدم ولی وقتی میدونستی اینجوریه نباید بچه دار میشدی دروغه کسی از اول اخلاقی داشته باشه وترکش کنه مگه میشه الانم به نظرمن اگه میدونی شرایط خونه خودتون مناسبه یه مدت برو اونجا تا ادم شه اگرم نشد با خانوادت مشورت کن یه فکر اساسی بکنید کار یه روز دوروز که نیست یه عمر زندگیه
راستش کارن جون اون ....که منجر به بارداریم شد بعد از یکی از دعواهامون بود و اصلا قرار نبود برا بچه باشه بعدشم اصلا از روزایی نبود که میگفتن امکان بارداری هست .ولی من کلن خیلی وابسته هستم و همیشه وقتی با شوشو بحثم میشد اگه یک روز قهر میکردم با وجودی که شوهرم مقصر بود اینقدر ناراحت میشدم که داشتم میمردم طاقت قهر نداشتم و اعصابم خورد میشد نمیتونستم حرف بزنم و خونه سوت وکور میشد یا میربیرون دیر میومد دیوانه میشدم از تنهایی.ولی الان خدا رو شکر با بچم سرگرمم اونموقع حتی فکر تنهایی دیوانم میکرد ولی الان به لطف خدا بچم. اینقدر دوست دارم که نبود شوشو اذیتم نمیکنه
2810